Warpaint


Warpaint

Warpaint

w

Warpaint er et 100% naturligt pulver til tandblegning. Pulveret bleger skånsomt misfarvninger, og styrker både tænder og tandkød. Bentonit-leret i Warpaint indeholder en mængde mineraler, der er vigtige for tændernes velbefindende, såsom calcium og kalium. Det aktive kul, der er lavet af kokosnøddens skal, renser effektivt, og polerer tænderne uden at skade emaljen. Økologisk appelsinskal, pebermynte og citronmyrte hæmmer infektioner, og efterlader dig en frisk ånde!

1 Produkter

Warpaint

AKTIVT KUL FRA KOKOSNØDDESKALLEN - Det fintmalede kul virker som en "peeling" for tænderne, og binder misfarvninger og farvestoffer til sig, så de forsvinder med ud af munden, når du skyller og spytter ud.

BENTONIT – Bidrager til at fjerne tandsten og styrke tandkødet, og hjælper desuden med at læge og pleje tandkødet. Hvis man beholder bentonit i munden i 10-15 minutter, sørger emnet for at fjerne toksiner fra munden og forhindrer tandløsning.

ØKOLOGISK APPELSINSKAL - Bleger tænderne og giver en friskere følelse.

ØKOLOGISK CITRONMYRTE - Styrker tandkødet, opfrisker munden, minimerer bakterier, og opretholder PH-værdien i munden, så du ikke får dårlig ånde.

ØKOLOGISK PEBERMYNTE - Bruges for at hæmme væksten af ​​mikroorganismer som bakterier og parasitter.

Produktet er lagt i varekurven