Sergio Tacchini


Sergio Tacchini

Sergio Tacchini

I nord Italien i 1966 blev varemærket Sergio Tacchini grundlagt af tennisspiller Sergio Tacchini. Mærket blev øjeblikkeligt kendt for sin innovative ide at producere tennistøj i farver og striber, på et tidspunkt i historien, hvor alle spillere normalt bar hvidt tøj på banen. Sergio Tacchinis kendetegn er kvalitet, innovation og italiensk stil, der sammen med tennis er grundlaget for selve varemærket Sergio Tacchini. Duftkollektionen retter sig til dem, der ønsker elegance og stil i deres hverdag.

16 Produkter

Sergio Tacchini

I det nordlige Italien i 1966 grundlagdes varemærket Sergio Tacchini af tennisspilleren Sergio Tacchini, der repræsenterede Italien i Davis Cup 1959-1966. Mærket blev øjeblikkeligt kendt for sin innovative ide at producere tennistøj i farver og striber, på et tidspunkt i historien, hvor alle spillere normalt bar hvidt tøj på banen.

I løbet af 70'erne og 80'erne blev varemærkets produkter synonymt med stil og elegance, men frem for alt, begyndte også de store tennisstjerner, som for eksempel John McEnroe, Jimmy Connors, Martina Navratilova, Gabriela Sabatini, Pete Sampras, Pat Cash, Vitas Gerulaitis, Martina Hingis og mange flere, at bære tøjet.

 

I 90'erne gik Serio Tacchini fra blot at producere tennistøj til også at fremstille sko og accessoires, samt produkter til skiløb, golf, bade- og fritidstøj – og alle kollektionerne havde Tacchinis kendetegn: kvalitet, innovation og aktiv elegance.

 

Italiensk stil, kreativitet, innovation og kvalitet er, sammen med sportsgrenen tennis, grundlaget for varemærket Sergio Tacchni. Duftkollektionen retter sig til dem, der ønsker elegance og stil i deres hverdag.

Produktet er lagt i varekurven