Schwarzkopf


Schwarzkopf

Schwarzkopf – Professional Hair Care for You!
Schwarzkopf er et af verdens mest velkendte varemærker inden for styling, hårpleje og hårfarve. Kvalitet, ekspertise og innovation er nogle af nøgleordene i forhold til Schwarzkopf, der kontinuerligt lancerer nye spændende produkter til dig og dit hår. Schwarzkopfs sortiment er bredt, og her kan du finde produkter, uanset om du vil farve, tone eller afblege dit hår, eller bare give det lidt ekstra omsorg og styling!

154 Produkter

Schwarzkopf

Schwarzkopf – professional hair care for you!

Schwarzkopf er et af verdens mest kendte og førende varemærker inden for styling, hårpleje og hårfarve, og deres portefølje indeholder legendariske produkter som Blonde, Got2be, Gliss og Brilliance. Kvalitet, ekspertise og innovation er nøgleord hos Schwarzkopf, der hele tiden lancerer nye og spændende produkter til dig og dit hår. Schwarzkopfs sortiment er bredt, og her kan du finde produkter, uanset om du vil farve, tone eller afblege dit hår, eller blot give det lidt ekstra omsorg og styling!

Schwarzkopfs slogan er Professional Hair Care for You, og målet er, at du skal opnå professionelle resultater uden at skulle besøge en frisørsalon. Produkterne er nemme at bruge, og giver dig derfor mulighed for at for eksempel tone eller style dit hår derhjemme - med et ligeså fantastisk resultat, som havde du besøgt en salon!

Nogle af Schwarzkopfs mest populære produkter er hårfarver og toning til håret, der nemt hjælper dig med at forny og opfriske dit hår. Udvalget af hårfarve og toning er bredt, med alt lige fra farve der vaskes ud af håret efter blot nogle enkelte hårvaske, til mere permanente hårfarveprodukter eller afblegningsprodukter. Alle Schwarzkopfs farveprodukter er fremstillet med henblik på at behandle dit hår på den mest skånsomme måde, så du ikke mister hverken glans eller styrke i håret!

I Got2b-serien fra Schwarzkopf finder du et bredt sortiment af stylingprodukter til både ham og hende - alt fra spiking glue og paste til hårspray, tørshampoo og varmebeskyttende produkter. Uanset hvad du har brug for, så kan du helt sikkert finde et produkt, der passer!

Produktet er lagt i varekurven