Salvador Dali


Salvador Dali

Salvador Dali

Salvador Dalis første parfume blev lanceret i 1983. Det var en hyldest til sin kone Gala, som han var enormt forelsket i. For Dali var denne parfume en smuk påmindelse til sin kone om deres fælles minder og lykkelige stunder. Denne parfume var den første af sin art, eftersom en kunstner ikke tidligere havde skabt en duft og et kunstværk i form af en skulptureret parfumeflakon. I dag skabes der dufte til mænd og kvinder i Salvador Dalis ånd. Duftene er inspireret af kunstnerens grandiose fantasi, og hans unikke sans for stil.

14 Produkter

Salvador Dali

Salvador Dali var et mangefacetteret talent, og for ham var det naturligt at interessere sig for duft - en udsøgt blanding af kunst og mode. I 1981 tegnede han sin første parfumeflakon efter at have skabt maleriet Apparition of the Aphrodite of Knidos. Flasken var inspireret af hans maleri - de sensuelle læber og næsen tilhørende kærlighedsgudinden Afrodite. Skitsen fra 1981 endte med at blive formen på ​​Salvador Dalis første parfumeflakon, og den blev lanceret i et begrænset oplag i 1983. Denne parfume var den første af sin art, eftersom en kunstner ikke tidligere havde skabt en duft og et kunstværk i form af en skulptureret parfumeflakon.

I dag skabes der dufte til mænd og kvinder i Salvador Dalis ånd. Duftene er inspireret af kunstnerens grandiose fantasi, og hans unikke sans for stil.

Produktet er lagt i varekurven