REF


REF Stockholm

REF Stockholm

REFs care-serie indeholder 100% veganske ingredienser. I efterstræbelsen på at være så klar og tydelig som muligt, har REFs care-produkter navne, der beskriver selve produktets egenskaber. Stylingserien har et unikt nummersystem, der oplyser om produktets egenskaber:
Hvor hård skal hårvoksen være?
Hvilken glanseffekt opnås?
Hvor stor volumeneffekt?
Numrene hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt.

84 Produkter

REF - Natural Beauty

REF er et innovativt svensk hårplejemærke. Vores mål er at bevare dit hårs naturlige skønhed. Vi drives af naturlighed, bevidsthed og tydelighed. Vi er REF.

 

+                       VI ER NATURLIGE

Som led i vores filosofi, der handler om at anvende 100% veganske ingredienser, har vi valgt at bruge styrkende quinoa-protein i alle vores produkter. Vores produkter er desuden også 100% sulfat- og parabenfrie.

 

+                       VI ER BEVIDSTE

Vores vision er, at intet dyr på jorden skal udsættes for dyreforsøg. Vi tror på en bæredygtig verden, hvor dyr kan leve side om side med mennesker uden at blive eksploiteret. Derfor er alle vores care-produkter 100% veganske.

 

+                       VI ER TYDELIGE

I vores bestræbelser på at være så klare og tydelige som muligt har vores produkter navne, der beskriver præcis hvilken effekt de har. Specielt udvalgte ingredienser og fordele er tydeligt markeret på alle care-produkter. Vores stylingserie har et unikt nummersystem, der på en nem og enkel måde fortæller om produktets egenskaber. Hvor hård skal hårvoksen være? Hvilken glanseffekt opnås? Hvor stor volumeneffekt? Numrene hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt.

Produktet er lagt i varekurven