Kategorier
Filter
Redken

Redken

Redken er baseret på tre kerneværdier - inspiration, mode og innovation. Som et førende backstage-brand indenfor hårpleje og styling, skaber Redken hver sæson nye hårtrender under modeugerne i New York, London, Milano og Paris. Dit hår er din pryd, så lad Redken hjælpe dig, så du aldrig behøver at have en dårlig hårdag igen!

Chic Top Knot

Test produkterne fra videoen! Diamond Oil, Iron Shape 11 och Triple Take 32.

142 produkter fra Redken

Redken – innovatører og trendsættere

Da Redken blev lanceret på det nordamerikanske marked i 1960'erne, var der nok ingen, der havde nogen idé om, hvor stor virksomheden ville blive i løbet af meget kort tid. Mange satte spørgsmålstegn ved om grundlæggerne, en frisør og en skuespillerinde, virkelig skulle kunne drive en succesfuld virksomhed. Svaret viste sig at være et rungende ja, og Redken er i dag et af USAs mest ikoniske brands. Redken revolutionerede branchen ved at introducerer en videnskabelig baseret tilgang til fremstillingen af produkter, og fokuserede på produkter der, på en naturlig måde, var tilpasset efter hårtype. I stedet for kun at forsøge at skjule eventuelle hårbekymringer, så har Redken som udgangspunkt at styrke håret fra bunden.

Alt startede med skuespillerinden Paula Kents sarte og følsomme hud og hår. Hun havde problemer med visse hårplejeprodukter, og stylisterne kunne ikke forklare hende, hvorfor det forholdt sig sådan. Hun indså hurtigt, at hun ikke var alene om disse bekymringer, da flere af hendes venner og kolleger oplevet det samme. Da hun mødte stylisten Jheri Redding, som var i stand til at forklare hende hvordan tingene hang sammen, startede de virksomheden Redken. De lancerede proteinbaserede hårplejeprodukter og arbejdede desuden med at uddanne hårstylister. Dette førte til at Redken hurtigt blev ledende i hårplejeindustrien. Mange af virksomhedens innovationer blev da også kopieret af andre firmaer, da de helt enkelt var overlegne i udviklingen. Blandt andet kan nævnes pH-balanceret shampoo og balsam, samt brugen af ingredienser der tilfører proteiner og mineraler til håret. Alle disse produkter er nogle, som vi i dag kan finde hos næsten alle store mærker indenfor hårpleje.

I dag, efter mange revolutionerende patentbelagte innovationer, og gennembrud indenfor hårplejeudvikling, ejes Redken af L'Oreal. Virksomheden fortsætter dog med at arbejde på samme måde som før med hensyn til udvikling af innovative produkter, og et stort fokus på udvikling af nye hårplejeprodukter. Udover den lang række af produkter fra Redken, som du kan finde i vores sortiment her på NordicFeel, så kan vi også tilbyde Redken Men, som er en produktlinje, der er specifik fremstillet til mænd.

Smukt hår har brug for regelmæssig pleje for at forblive sundt og friskt. Men med lidt omsorg, gode rutiner og de bedste produkter, så opnår man hurtigt et godt resultat – og med Redkens sortiment er du godt på vej. Gør dit hår en tjeneste og bruge nogle af markedets bedste hårplejeprodukter allerede i dag.