Real Techniques


Real Techniques

Real Techniques

Søstrene og makeup-artisterne Samantha og Nicola Chapman står bag varemærket Real Techniques, der har gjort det muligt for alle at have råd til makeup-børster af god kvalitet. Mærket er luksuriøst og innovativt, og har desuden attraktive og overkommelige priser. Alle børsterne er veganske og PETA-certificerede.

73 Produkter

Real Techniques

Samantha Chapman og hendes søster Nicola står bag det utroligt populære varemærke Real Techniques. Begge søstre voksede op i England, og har, lige siden barndommen, været omgivet af sminke. I forbindelse med deres Youtube-kanal Pixiwoo®, hvor de gav råd om makeup, opdagede de, at der fandtes et marked, som var helt urørt. De børster og pensler som alle kvinder brugte dagligt, når de lagde makeup, havde ikke en tilstrækkelig god kvalitet.

De tog sagen i egne hænder, og mærket Real Techniques fødtes. Pludselig fandtes der noget unikt og praktisk, men også luksuriøst, som enhver kvinde let kunne forenkle sit liv med. Hos Real Techniques kan både den ambitiøse professionelle makeupstylist, samt dem der bare vil lægge en enkelt makeup hjemme, finde produkter, som er fremstillet til at kærtegne huden, og bringe gløden frem som alle fortjener!

Real Techniques – Børster med kvalitet

Samantha og Nicola Chapman blev inspireret af deres moster, der arbejdede som makeup artist. Hun havde meget berømte kunder som David Bowie og Prinsesse Diana, og pigerne studerede nøje, hvordan den rigtige teknik kan bruges til at fremhæve skønheden. Pigernes passion for makeup fødtes med andre ord meget tidligt, og det var helt tydeligt, at de begge ville følge i mosterens fodspor.

Efter to års uddannelse på en skole for makeup artister, begyndte Samantha og Nicole at undervise i forskellige makeup-teknikker. I 2011 blev varemærket Real Techniques født. Ideen med Real Techniques er, at på en enkel og luksuriøs måde, applicere makeup ved hjælp af sminkebørster og pensler af højeste kvalitet.

 

 

Det siges, at det første, vi lægger mærke til hos andre, er øjnene. Vi har konstant øjenkontakt med vores nære og kære, men også med mennesker vi ikke kender, men møder på gader og stræder. Hvordan ens sminke er lagt, samt hvordan den opfattes af andre, er en vigtig del af øjenkontakten.

Når en børste stryges henover huden, skal man i princippet ikke kunne mærke den. Den skal blot glide henover ansigtet med kærtegnende strøg, imens produktet enkelt og nemt appliceres. Øjnene, der generelt er ekstremt følsomme, funkler, når en blød børste fra Real Techniques passerer øjenområdet. Øjenskygge skal påføres i en jævn takt, så makeuppen ser ud som om, den er lagt af en professionel makeup artist. For at opnå bedst mulige resultater findes der for eksempel forskellige børste- og penselsæt, der inkluderer alle de børster, du skal bruge til at lægge en hverdagsmakeup. Mange af disse kan bruges til flere forskellige formål, såsom Retractable Kabuki Brush, der kan anvendes til både minderalfoundation, pudder, bronzer og rouge.

Børsterne er fremstillet af taklon, der er et dyrevenligt og syntetisk materiale. Samantha og Nicole har tænkt alt igennem. De har lavet et enkelt farveskema, så selv begyndere smidigt kan være med fra start: guld: base, lilla: øjne, og pink: afsluttende finish. Det bliver ikke lettere end det her!

 

Takket være Real Techniques er makeup-appliceringen blevet endnu nemmere og hurtigere, og nu kan alle opnå prikken over i'et, som vi stræber!

Når du ønsker at være smuk, er det vigtigste, foruden selve makeupprodukterne, appliceringsredskaberne. Redskaberne, der fuldender dine øjnes glød, eller kindernes bløde rødme, finder du her på NordicFeel. Uanset hvor du er, eller hvor du skal hen!

Find dine favoritprodukter i dag, opnå et fantastisk slutresultat og spar tid, når disse fantastiske børster, bliver en del af din makeuprutine!

Produktet er lagt i varekurven