Police


POLICE

Police er et italiensk livsstilsvaremærke, der tilbyder originale og fantasifulde kvalitetsdufte til både ham og hende. Den populære flakon, der forestiller et dødningehoved, er blevet et stærkt symbol på brandet Police, og er synlig i alle To Be-duftlinjerne, og er altid kreativt designet med et lille ekstra raffineret touch!

24 Produkter

POLICE

Police er et velkendt varemærke, der blev lanceret i Italien i 1983, og havde dengang kun solbriller i sit sortiment. I årenes løb har mærket tilføjet flere produktlinjer, og er gået fra at være et solbrillemærke til et livsstilsmærke, der hurtigt finder og afspejler nye trends. I dag tilbyder brandet et bredt sortiment, der indeholder alt fra smykker og lædervarer til dufte. De første dufte blev lanceret i 1997, og i dag er duftsortimentet bredt og består af kreative og trendy dufte til både ham og hende. Den populære flakon, der forestiller et dødningehoved, er blevet et stærkt symbol for varemærket Police, og kan genfindes i mange af duftlinjerne. Denne flakon er altid kreativt designet med et lille ekstra raffineret touch!

Varemærket Police har gennem årene genopfundet sig selv flere gange, og sortimentet omfatter produkter med en stærk trendfølelse, der appellerer til dem, der ikke vil ligne eller dufte som alle andre. I årenes løb har varemærket været repræsenteret af flere berømte ansigter, som blandt andet David Beckham, George Clooney og Neymar Jr.

Produktet er lagt i varekurven