OGX


OGX

OGX er et amerikansk hårplejemærke med salon-kvalitet, der tilbyder produkter til alle typer af hår. Sortimentet fra OGX indeholder en række forskellige serier, alle med sin helt egen unikke duft og ingredienser af høj kvalitet. Alle serier er tilpasset farvet hår, hvilket betyder, at dig med et farvet eller afbleget hår frit kan vælge produkter fra de forskellige serier uden at behøve tænke på, om produktet nu også er tilpasset lige dit hår. Mange af serierne fra OGX er veganske.

51 Produkter

OGX

OGX er et amerikansk hårplejevaremærke med salon-kvalitet, der tilbyder produkter til alle hårtyper. Uanset om du har krøllet, groft, farvet, tyndt, tørt, afbleget eller tykt hår, så vil du kunne finde et hårplejeprodukt hos OGX, der passer til lige dig og dit hår!

Sortimentet fra OGX består af en række forskellige serier, der alle har sin egen unikke duft og ingredienser af høj kvalitet. Produkterne leveres i flotte nedbrydelige forpakninger. Alle serierne er tilpasset et farvet hår, hvilket betyder at dig med farve eller afbleget hår frit kan vælge mellem de forskellige serier uden at skulle tænke på, om produktet du har fundet passer til et farvet hår. Mange af OGX-serierne er veganske, og de mest populære serier er desuden også tilgængelige som praktiske rejsepakker.

Sortimentet omfatter hårplejeprodukter med eksotiske og velduftende ingredienser, der plejer håret. Nogle af serierne indeholder for eksempel kokos- og arganolie, samt macadamia- og kukuinød – alle med genfugtende- og genopbyggende egenskaber! Mange af serierne indeholder desuden ekstra plejende emner, såsom hårolier, der tager håret til et helt nyt niveau i forhold til det sunde og velplejede hår, du altid har drømt om. I det omfattende udvalg fra OGX findes der også en serie til dem med en kløende og tør hovedbund, samt en serie til dem der lider af hårtab.

OGXs motto er, at dit hår ikke behøver nogen forandring, fordi du er smuk, som du er, men det er altid herligt med en forbedring! Dit hår er allerede perfekt, men lad OGX hjælpe dig med at gøre dit hår mere fyldigt, genfugtet, blødere eller mere velduftende end det var inden!

Produktet er lagt i varekurven