OB


OB

Kategorier
Brand

ob tampon

ob tampon

o.b. blev grundlagt i 1940'erne og navnet stammer fra det tyske ord "ohne binde", som betyder "uden bind". Varemærkets visionen har altid været at forbedre hverdagen for kvinder, og i dag er det en af de førende aktører på markedet. Ob tamponer er designet for at være nemme og behagelige at bruge, og måske mest af alt, er de fremstillet med henblik på at give maksimal beskyttelse, så du kan føle dig tryg og sikker, uanset hvor du befinder dig. 90% af råmaterialet, der bruges til fremstilling af ob tamponer, kommer fra fornyelsesbare ressourcer.

4 Produkter

ob tamponer – størrelser

Ob tamponer fås i flere størrelser, for at du skal kunne finde en tampon, der passer til lige dig. De forskellige størrelser har forskellige absorptionsegenskaber. Hvilken tampon du skal vælge, afhænger af hvor meget du bløder under menstruationsperioden, og lige netop derfor tilbyder ob tamponer dig flere forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde en tampon, der passer til dig og din menstruation.

ob tamponer mini 

ob ProComfort Mini tampon er lille og nem at indføre. Denne tampon er velegnet til dem, der ikke har så kraftig en menstruation eller til dem der bruger tamponer for første gang. ob ProComfort Mini har en gul emballage.

 

ob tamponer blå 

ob ProComfort Normal tampon er velegnet til dem med en moderat blødning under menstruationsperioden. ob ProComfort Normal har en blå emballage.

 

ob tamponer lyserød 

ob ProComfort Super tampon er velegnet til dem med en moderat til kraftig blødning under menstruationsperioden. ob ProComfort Super har en lyserød emballage.

 

ob tamponer grøn 

ob ProComfort Super Plus tampon er velegnet til dem med en kraftig til meget kraftig blødning under menstruationsperioden. ob ProComfort Super Plus har en grøn emballage.
 

 

Produktet er lagt i varekurven