Kategorier
Filter
Nyx professional makeup

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup er elsket af hele skønhedsverden for sin brede vifte af produkter, de mange farver, moderigtige specialprodukter, og ikke mindst på grund af prisen. Ingen af produkterne er testet på dyr, og du kan derfor finde dem i vores kategori Sustainable Beauty

241 produkter fra NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup – med inspiration fra en græsk gudinde

Grundlæggeren af sminkemærket NYX Professional Makeu er makeupartisten Toni Ko, en ung, og meget driftig kvinde, som i en alder af 13 år flyttede fra Korea til USA. Allerede i en ung alder af 26 år, startede hun sminkemærket NYX Professional Makeup, fordi hun syntes, at det fandtes et alt for stort gab imellem de lidt finere sminkemærker og de billige mærker, som almenheden kunne købe i de store butikskæder. Forretningsideen var derfor enkel; kvalitetssminke til en overkommelig pris. Under det første år i branchen solgte mærket kun en type af produkt: eyeliners, hvilket alene gav et salg på ca. 2 millioner dollars. I dag ejes mærket af L’Oreal, men tilbyder stadig samme professionelle produkter i et prisvenligt niveau i mere end 70 lande verden over.

 

Hos NYX Professional Makeup findes der et stort antal produkter at vælge imellem for den sminkeinteresserede. Det svenske magasin Vecko Revyn har udset deres favoritter, som blandt andet er produkterne Angel veil, Shiner killer og Makeup setting spray. Angel veil er en primer, som giver dig en glat og blød base, som du kan bygge videre på. Udover at gøre det enkelt at opnå en flot og fejlfri makeup, så sørger primeren for, at din makeup sidder perfekt hele dagen – eller natten. Shine killer er et mineralprodukt, som anvendes efter din dagcreme, men inden du applicerer din makeup. Produktet giver dig en langvarig glansfri overflade, da overflødig glans og olie fjernes. Makeup setting spray er et produkt, som fikserer din makeup, så dit look ikke ændres i løbet af dagen. Produktet Makeup setting spray fungerer på samme måde som en god hårspray, dog i forhold til ansigtet og makeuppen!

 

Når du køber produkter fra NYX Professional Makeup, får du makeup og tilbehør som er professionelt, uden at det synes på prislappen. Mærkets produkter holder en høj kvalitet, er pigmentrige og du kan samtidigt vælge imellem både klassiske og mere modebestemte produkter. Det betyder, at du med fordel kan opbygge hele din makeupkollektion med produkter fra NYX, eller blot nøjes med at vælge de produkter, du bedst kan lide. Udover kvalitativt indhold, så har NYX produkterne altid smarte og praktiske æsker, som gør produkterne enkle at anvende og makeuppen enkelt at applicere. Æskerne er desuden stilrene og flotte i sit design, og får en hvilken som helst makeuppung til at føles lidt mere luksuriøs.