Million Dollar Tan


Million Dollar Tan

Million Dollar Tan

Uanset om du forbereder dig på kameraets blitz, når du skal gå op af den røde løber, eller bare en spontan selfie – så giv din hud den kongelige behandling den fortjener med selvbruner-produkter fra Million Dollar Tan.
De fantastiske produkter giver dig det lille ekstra – en smuk bronzeglitrende glød, der gør din solbrune nuance helt perfekt. Produkterne tilfører et frisk touch af farve, og efterlader huden med en utrolig flot glød, samtidig som de er fulde af fugtgivende ingredienser, der gør huden sund og strålende.

5 Produkter

Inden du bruger dit selvbruner-produkt:

Instruktionerne er ens, uanset om du forbereder dig i forhold til en spray tanning session på en salon, eller skal bruge et selvbruner-produkt derhjemme. Den eneste forskel er, at dit professionelle selvbruner-produkt og alle Tan Icon produkter indeholder bronzer, så du kan se farven, når produktet appliceres (farven kan derfor smitte af, indtil du har taget dit første bad). Cabana Tan produkterne er derimod gennemsigtige/hvide ved applicering, og smitter derfor aldrig af på for eksempel dit tøj.

• Vent mindst 6 timer inden du går i bad, og gerne 8-10 timer, da denne tidsangivelse er optimal.
• Vær opmærksom på, at den første farve kan smitte af på tøjet, indtil du efterfølgende har været i bad. Har du fået pletter på tøjet, så kan de dog nemt fjernes ved en 30 graders vask. Vi anbefaler dog, at du bruger mørkt løstsiddende tøj umiddelbart efter din spray tanning session eller når du bruger Tan Icon.
• Under din spray tanning session vælger du helt selv, hvad du vil have på dig - de fleste er dog kun iført trusser/boxershorts.
• Du bør undvige at træne, svede eller vaske op i et par timer efter din spray tanningen. Disse aktiviteter kan medføre, at din solbrunefarve ’drypper af’ eller vaskes væk på visse hudområder.
• For at opnå bedst mulig base i forhold til din tanning, så anbefaler vi at du, inden applicering, har været i bad, er nybarberet og eksfolieret, men dette er dog ikke en nødvendighed.
• Hvis du har ’gammel’ spray tan fra tidligere på kroppen, så kan du skrubbe kroppen med en body scrub (for eksempel vores Body Buffer), for at fjerne eventuelle rester, og gøre det nemmere at få en jævn og flot kulør også denne gang.

Forlæng livslængden på din solbrune nuance:

Den bedste måde du kan bevare din solbrune farve er ved at holde din hud genfugtet.

• Brug ikke produkter der indeholder alpha hydroxy syrer, da disse produkter eksfolierer huden, og får din solbrune nuance til at falme hurtigere.
• Lange varme bade og klor i bassiner bevirker også at din hud eksfolieres hurtigere.
• Sørg for at lave en touch-up mellem de professionelle spray tanning sessioner med Tan Icon eller Cabana Tan.


Og så er det ellers bare at gå ud og vise din smukke solbrune farve frem!
 

Produktet er lagt i varekurven