Kategorier
Filter
Max Factor

Max Factor

Vi er de første der lancerer Max Factors Miracle Contouring - deres nye contourpalet! Den er cremebaseret og indeholder otte farver til contour og highlight. Perfekt når du vil have, at det skal gå hurtigt, men stadig ønsker et fejlfrit look. Den cremede konsistens gør den nem at bruge, uanset om du er nybegynder eller ekspert! Lige nu får du desuden 10% på contourpaletten og flere andre produkter fra Max Factor.

79 produkter fra  Max Factor

Max Factor - The Makeup of Make-up artists

Max Factors motto "The Makeup of Makeup artists" passer fuldt ud. Virksomheden blev skabt af en makeupartist og arbejder nu med verdens bedste makeupartister.

Max Factor var makeupartisten, alle talte om i Hollywood. Han var også en ægte pioner, opfinder og parykmager. Ingen tvivl om, at han var datidens iværksætter. Han skabte personlige looks til Hollywoods superstjerner såsom Ava Gardner, Marlene Dietrich og Jean Harlow. Gennem hele sin karriere stræbte han efter at skabe kvindelige looks, der skulle være både glamourøse og feminine, men samtidig naturlige og realistiske.

Max Factor mente, at alle kvinder har ret til glamour og skønhed. Han begyndte derfor at sælge sine egne øjenskygger og øjenbrynsblyanter i 1916, og fire år senere introducerede han makeup-kittet med vejledninger. Disse kits indeholdt øjenskygger, rouge, eyeliner og pensler, så kvinder kunne bære en makeup, der mindede om de foretrukne stjerner. Det var første gang, at man havde introduceret denne type produkt - uden for filmindustrien.

I 1918 introducerede Max Factor makeup’ens farvesystem, der stadig benyttes den dag i dag. Det er et kort over makeup-nuancer, der supplerer en kvindes hudfarve, øjenfarve og hårfarve.

I 1928 skabte Max Factor forløberen til lipglossen, Lip Pomade, der skulle give filmstjerner glamourøse og blanke læber. Max Factors nyskabelser gennem årene har givet både indsigt og aha-oplevelser. Blandt hans opfindelser finder man den første makeup, der blev skabt specifikt til filmuniverset, nemlig Flexible GreasePaint. Max Factor følte, at datidens teater-makeup i stumfilm var forfærdelig og gav skuespillerne et både stift og livløst udtryk. Den nye makeup bevirkede imidlertid, at skuespillerne så noget mere menneskelige ud på skærmen.

Pancake var forløberen for dagens pudder og faste foundation, og den blev skabt af Max Factor i 1935. Det var et innovativt produkt, der sigtede mod at opfylde de nye krav, som farvefilm stillede til makeup. Så fra at have skabt makeup til stumfilm gjorde han det såmænd igen til Technicolor-filmene. Det løste problemet med, at skuespillernes ansigter blev røde eller blå i kameraet, hvis de ikke bar en korrigerende makeup. Da Factor bemærkede, at skuespillerinderne rent faktisk begyndte at tage pancake med hjem og bruge det uden for filmstudiet, indså han produktets potentiale og begyndte at sælge det i detailhandel.

Mascara Wand blev lanceret i 1958 og var den første mascara, der blev påført med en børste i en cylindrisk beholder. Her hos NordicFeel finder du masser af Max Factors populære mascaraer til de bedste priser. I vores webshop kan du også finde neglelak fra Max Factor i en række flotte farver. Brug venligst filterfunktionen, så du nemt kan danne dig et overblik over produkterne. I dag er Max Factor ejet af Procter & Gamble og er en milliard dollar-industri, der sælger produkter over hele verden.