Lumene

Lumene er et finsk mærke med et stort spændende udbud. Virksomheden blev grundlagt i 1971 og blev på endda tre år den mest førende skønheds brand i Finland. Succesen bag de populære produkter siges at være ingredienser fra nordisk natur, kombineret med teknologisk ekspertise. I udbudet finder du alt fra mascares, cremer, foundations, til læbestifter. Vælg blandt udbudet, og få hjælp fra filtreringen til venstre for at finde det du søger.


Lumene

Lumene er et finsk mærke med et stort spændende udbud. Virksomheden blev grundlagt i 1971 og blev på endda tre år den mest førende skønheds brand i Finland. Succesen bag de populære produkter siges at være ingredienser fra nordisk natur, kombineret med teknologisk ekspertise. I udbudet finder du alt fra mascares, cremer, foundations, til læbestifter. Vælg blandt udbudet, og få hjælp fra filtreringen til venstre for at finde det du søger.

Produktionsland

Lumene

Lumene

Alle produkter fra Lumene er inspireret af den naturlige skønhed, der findes i det finske landskab og den nordiske livsstil. Produkterne er omhyggeligt fremstillet for at afspejle styrken i de naturlige ingredienser, og med henblik på at forstærke fordelene i de avancerede og behagelige sammensætninger. Lumenes produkter og dufte er skabt af autentiske råmaterialer, der genskaber det finske landskabs mystiske harmoni og ro, hvilket tilfører balance og harmoni til både hud og sjæl.

166 Produkter

Lumene

Et af de største varemærker i det moderne Finland begyndte at fremstille techno-kemiske produkter i 1940'erne, og 20 år senere blev Lumene født.

Udover produkternes høje kvalitet har mærket fokuseret sig på den nordiske kvinde, og det er tydeligt i vores sortiment, der blandt andet indeholder pudder, concealer og foundation. Alle ingredienser er 100% naturlige og uden konserveringsmidler, hvilket har gjort Lumene verdensberømt. Alle, der elsker at være tæt på naturen, vil kunne finde produkter til alle formål i Lumenes sortiment.

Lumene – Plej din hud naturligt

 

År 1948 grundlagde det finske lægemiddelsfirma Orion en virksomhed ved navn Noiro. Efter at have arbejdet med lægemidler i længere tid, blev varemærket vi i dag kender som Lumene født. Virksomheden er kendt for aldrig at bruge parabener eller andre unaturlige ingredienser i deres produkter.

Det er meget vigtigt, præcis som i den finske kultur (et arktisk miljø), at ingredienserne stammer fra planter, frugter og bær, der vokser i den smukke grønne natur, samt at produkterne har en maksimal indvirkning på udseendet. Mottoet er simpelt; det der er godt for naturen, er godt for brugeren. Takket være varemærkets fokus forhandles Lumenes produkter i dag i flere lande. 

Produktfilosofi

Alle produkterne fra Lumene er inspireret af den naturlige skønhed, der findes i den finske natur, og den nordiske livsstils renhed og autenticitet. Hvert eneste Lumene-produkt er omhyggeligt fremstillet for at afspejle styrken hos ​​de naturlige ingredienser, og bidrage til at styrke fordelene hos Lumenes behagelige og avancerede sammensætninger. Dufteksperter har gjort brug af autentiske råvarer til at blande og skabe tidløse signaturdufte, der genskaber dette mystiske landskabs harmoni og ro.

Lumenes engagement

Mange af de vilde arktiske og nordiske råvarer i Lumenes produkter er blevet udviklet fra sidestrømme til træ- eller skovindustrien. Materialer der ellers ville blive kasseret som affald. Et vigtigt princip hos Lumene er at udnytte så mange komponenter som muligt fra planterne, der høstes eller indsamles i naturen. Lumene følger omhyggeligt principperne om bæredygtighed ved høst af de arktiske ingredienser. For eksempel indsamles planterne altid i synergi med det naturlige miljø, som de vokser i, for at sikre at hvert års høst er mindst lige så frugtbar som året inden.

Det konstante behov for at forblive ung har bevirket, at hudplejemarkedet er vokset enormt i moderne tid. Afhængigt af cremen og produktets konsistens så er det vigtigt, at bruge en creme, der er tilpasset respektive hudtype. Nogle cremer kan være betydeligt tyndere, fordi de er fremstillet til en mere tyk og fedtet hud, imens en tør hud behøver en mere tyk og cremet konsistens, for at opnå bedst mulig effekt. Det er vigtigt at beskytte huden både om natten og i dagtimerne, hvor huden udsættes for tørhed og rynker. Tranebærekstrakt samt multe- og tyttebærekstrakt forbygger rynker, og er en brøkdel af alle de ingredienser, som Lumene anvender i sine cremer. Lumenes sortiment indeholder en mængde spændende og eksotiske bær og olier, og selvfølgelig er alle produkterne helt uden skadelige kemikalier.

Mange oplever Lumenes produkter som en måde at kærtegne huden på, ved hjælp af ekstrakter direkte fra naturens kilde. Prøv de forskellige typer af cremer og serum, og gå i gang med at give din hud lidt ekstra kærlighed hver dag.

Hvis naturen har en vigtig rolle i din daglige hudplejerutine, så har du mulighed for at finde et fantastisk udvalg af produkter via os på NordicFeel. Giv disse herlige produkter til din mor eller nogen du holder af - vi lover dig, at din gave vil blive værdsat i lang tid fremover.

Produktet er lagt i varekurven