Löwengrip


Löwengrip

Löwengrip

For seks år siden lancerede Isabella Löwengrip sin første hår- og hudplejeserie. Produkterne er karakteriseret ved at være milde, samtidig med at de består af effektive og aktive ingredienser, der efterlader tydelige resultater.
Produktionen foregår i Sverige, med henblik på at opnå en så produktiv og miljøvenlig produktion som muligt, og selvfølgelig også for at sikre gode arbejdsforhold. Test den populære deodorant
Count On Me
eller den fantastiske tørshampoo Good To Go Dry Shampoo!

60 Produkter

Löwengrip - LCC

Isabella Löwengrip er en velkendt iværksætter, blogger og skønhedsfantast der, for 6 år siden, startede varemærket Löwengrip Care & Color. Kombinationen af langvarige resultater sammen med skånsomme ingredienser manglede på markedet, og derfor blev det nøgleordene for hele serien. Udviklingen har accelereret hurtigt – fra 3 produkter ved første lancering til de nu mere end 50 produkter, som findes i sortimentet i dag. Ved varemærkets spæde start var det kun kropspleje, der blev lanceret, hvorimod Isabella Löwengrip nu lægger fuld fokus på både ansigts-, hud- og hårpleje. Varemærket er i dag velkendt og meget værdsat på markedet. Det unikke ved produkterne er, at de fremstilles i Sverige, indeholder omhyggeligt udvalgte ingredienser, samt at produktudviklingen foregår helt fra grunden.

Nu, 6 år senere, skifter Löwengrip Care & Color (LCC) navn til Löwengrip. Dette gøres blandt andet med henblik på forbedring og desuden for at være i konstant udvikling, samt fordi virksomheden satser på en global ekspansion. Nye Löwengrip har fået ny formgivning med lyse, douchede farver i et stilfuldt design, og nye Löwengrip er i høj grad udviklet på baggrund af dialog med læsere via bloggen, der har over 1 million besøgende om ugen. Isabella fortæller at beslutninger træffes ud fra synspunkter, ideer og ønsker, som læserne har. På denne måde når varemærket ud til forbrugerne, og udvikles af kunder til kunder. Produkternes dufte er et signum for Löwengrip og den røde tråd i varemærket. Hvert produkt har topnoter, hjertenoter og basenoter - præcis som en parfume.

Vi på NordicFeel er en stolt forhandler af Löwengrip, og hos os kan du findes hele varemærkets sortimentet. Löwengrips deodorant Count On Me er et af de bedst sælgende produkter, og har været det lige fra starten. Det unikke ved denne antiperspirant er dens hurtigabsorberende egenskaber, og at den er fugtgivende og beroligende med en dejlig duft af lotus, bergamotte, rose og viol. Tørshampoo fra Löwengrip er desuden også velkendt og har vundet flere priser og udmærkelser for blandt andet bedste skønhedsprodukt i Sverige, Estland og Finland. Formlen suger overskydende fedt i hårbunden op, og efterlader håret friskt og med en ren følelse. Oplev også Löwengrips mascara, der er fremstillet for at tilføre meget volumen, holde længe og efterlade dig med et intenst og opmærksomt blik.

Nye Löwengrip er opdelt i forskellige serier. Hårplejeserien LONG LASTING er fremstillet for at være plejende og blødgørende. BLONDE PERFECTION er til dem, der ønsker den perfekte blonde hårnuance, og THE CURE er udviklet til et beskadiget og kemisk behandlet hår. ANTI-DANDRUFF beroliger en tør og irriteret hovedbund takket være sine skånsomme ingredienser. Også hudplejeserien er også opdelt i serier såsom ADVANCED SKIN CARE, der er velegnet til dem, der ønsker aktive ingredienser med hurtige resultater, samt CLEAN & CALM.

"Nye Löwengrip er her for at blive - i al fremtid" - Isabella Löwengrip

Produktet er lagt i varekurven