Kategorier
Filter
Lancôme

Lancôme

214 produkter fra  Lancôme

Lancôme - ikonisk og uundværlig skønhed

Lancôme skaber ikoniske produkter, der giver enhver kvinde stor vitalitet. Lancôme blev grundlagt i 1935 i Frankrig af Armand Petitjean, og i begyndelsen var der primært tale om et parfumehus. Selv i dag fortsætter Lancôme med at skabe avantgardistiske, feminine og diskrete dufte til kvinder over hele verden. Hos NordicFeel vil vi gerne invitere dig til at gennemse de mange søde dufte i vores webshop. Du kan finde velkendte dufte som Trèsor, Hypnôse, Ô de Lancôme og bestselleren La Vie Est Belle.

 

Siden 1964 har Lancôme været ejet af L'Oréal, og det er blevet et af koncernens vigtigste mærker inden for luksus-skønhedsprodukter, når vi taler kosmetik, hudpleje, kropspleje og solbeskyttelse.

 

Lancôme vælger med stor omhu de kvinder, der skal repræsentere brandet. Det skal være kvinder med både styrke og varme, og blandt de kvindelige ambassadører finder man  skuespillerinder som Julia Roberts, Kate Winslet, Penelope Cruz, Anne Hathaway og Emma Watson for blot at nævne nogle få. Svenske Isabella Rossellini, datter af filmikonet Ingrid Bergman, var parfumehusets model i fjorten år. I dag er Isabella Rossellinis datter, Elettra Rossellini Wiedemann, tilknyttet virksomheden som model.

 

Lancôme arbejder ikke kun med de bedste i filmindustrien. De ansætter også verdens bedste fotografer til de forskellige opgaver. Det omfatter fotografer som Herb Ritts, Anne Leibovitz, Mario Testino og andre. Berømte makeupartister bliver ligeledes tilknyttet, så de kan hjælpe med at udvikle nye produkter og farver til de kommende sæsoner. Makeupartisten Fred Farrugia udviklede f.eks. 13 kollektioner til Lancôme, inkl. Juicy Tube, som er hans mest succesfulde produkt til dato. Da den blev lanceret i 2000, var det den første lipgloss i tube inden for beautyindustrien. I dag kan man finde lipgloss på tube i de fleste kosmetikvirksomheders standardsortiment.

 

Hos NordicFeel kan du købe Juicy Tube i mange lækre farver. Lad dig ikke nøjes med kopierne, vælg originalen! Vi kan også varmt anbefale dig Lancômes flotte gaveæske, der er en perfekt gaveidé eller som en ren forkælelsesgave til dig selv. Kig rundt i webshoppen og benyt meget gerne vores filterfunktion.