Kerstin Florian


Kerstin Florian

Kerstin Florian

Naturlige ingredienser. Avancerede formler. Fantastiske resultater.
Kerstin Florian er aldrig gået på kompromis med sin vision om at skabe "velvære i verden". For at dele sin dedikation til en sund livsstil samt en velplejet, sund og frisk hud har hun siden begyndelsen kombineret det bedste fra naturen, ladet sig inspirere af den gamle spatradition, og benyttet sig af den nyeste teknologi og moderne innovationer i forhold til sine produkter. Sortimentet indeholder shampoo, sæbe, shower gel, hudpleje og meget mere.

74 Produkter

Kerstin Florian

Kerstin Florian er aldrig gået på kompromis med sin vision om at skabe "velvære i verden". Hendes baggrund er virkelig en sand og inspirerende historie om viljen til at opnå velbefindende og skønhed ved at bruge de gamle spatraditioner.

 

I løbet af sin opvækst i Sverige så og forstod Kerstin betydningen af ​​de bånd, der findes mellem krop og sjæl, gode energier og sundhed, vores jord og velvære – begreber som hun forbinder med naturen, hvor alt stammer fra.

 

For at dele sin dedikation til en sund livsstil og en velplejet, sund og frisk hud har Kerstin fra begyndelsen kombineret det bedste fra naturen, ladet sig inspirere af den gamle spatradition, og benyttet sig af den nyeste teknologi og moderne innovationer i forhold til sine produkter.

 

Produkterne

Naturlige ingredienser. Avancerede formler. Fantastiske resultater.

Via en holistisk vej til velbefindende kombinerer Kerstin Florians produkter og behandlinger spaterapi med naturens sundhedsfremmende ressourcer – inspireret af at en ydre skønhed er en refleksion af en indre sundhed.

Produktet er lagt i varekurven