James Read


James Read

James Read

James Read er Englands selvbruner-ekspert, og har mere end 13 års erfaring på området. Han er den første britiske ekspert, der kombinerer hudpleje og selvbruner. I modeindustrien betragtes han af mange som den førende professionelle spray-tan-kunstner, og er ofte tilstede under mode- og reklamefotograferinger samt backstage til modeshows i London, Paris og New York.

15 Produkter

James Read

James Read har i dag en uovertruffen kundeliste med navne som Ellie Goulding, Lady Gaga, Mariah Carey, Lara Stone, Jessie J, Cliwe Owen og mange loyale kunder fra modebranchen rundt om i verden.

James Read Tan blev lanceret i England i februar 2013, og er resultatet af mange års erfaring i forhold til brugen af ​​selvbruner på saloner, ved fotograferinger og gallaaftener. James Read Tan leverer professionel kvalitet til hjemmebrug, og består af 17 forskellige produkter. Forskellige resultater og forskellige teksturer – øjeblikkeligt eller gradvist resultat – afhængigt af anvendelsesområdet. Her tilbydes hurtigtørrende produkter, som er nemme at bruge uden at efterlade striber, pletter eller andre ujævnheder i farven.

Serien har en formel, der indeholder nærende og blødgørende ingredienser, som sikrer, at huden ikke kun ser godt ud, men også føles fantastisk.

JAMES READ OM SELVBRUNER

"Under udviklingen af ​​mit varemærke har jeg hentet stor inspiration fra den gyldenbrune huds glamourøse look, og den bekvemme følelse det afstedkommer, når du har en smule gylden glød. Jeg er selv født i 1976, og min største inspiration kommer fra 70'erne. Et årti der var fyldt med disko, dekadence og dybe mørke solbrune hudnuancer. Billederne fra den tid har helt sikkert haft indflydelse på udviklingen af ​​mit varemærke. Jeg ønskede at skabe en række produkter, der kunne tilbyde det gyldne 70'er look - tilpasset trenden i dag - produkter der fungerer optimalt med hudens naturlige farvenuance, og som giver en naturlig og sund farve uden sol”.

"Jeg er en perfektionist, og det har taget mig flere år at skabe de formler, som jeg i dag er meget tilfreds med. Designet er inspireret af 1970'erne og de gyldne art deco bronzetoner fra 1920'erne. Resultatet, som er minimalistisk, elegant og moderne, klæder ethvert badeværelse".

 

I 2012 åbnede James Read Studio i London i det eksklusive varehus Harvey Nichols, og for nylig åbnede han en ny enhed i Harvey Nichols Beauty Bazar i Kensington. Her tilbydes professionelle spray-tan behandlinger. De to studios er stærkt inspireret af 70'erne og art deco-stilen med sine glitrende guld- og bronzenuancer, der er helt i overensstemmelse med produkternes design – måske det tættest man kommer på Hollywood på denne side af Atlanten.

DE BEDSTE SELVBRUNER-TIP FRA JAMES READ

• Barber eller voks huden 24 timer før påføring.

• For at sikre et ensartet resultat skal huden eksfolieres grundigt, inden du begynder - med ekstra fokus på håndled, albuer, knæ, ankler og fødder. Regelmæssig eksfoliering sikrer, at farven forsvinder jævnt.

• Fugt altid huden grundigt inden påføring. Hvis huden er fugtfattig, risikerer du at farven bliver ujævn og for mørk.

• Stryg en isterning hen over huden for at få porerne til at trække sig sammen, inden du påfører selvbrunerproduktet.

• Brug Tanning Mitt appliceringshandske for at sikre en perfekt applicering.

• Anvend ’lag-på-lag’-metoden når du bruger selvbruner. Opbyg langsomt farven ved at påføre flere tynde lag. Brug aldrig selvbruner i sidste øjeblik.

• Afslut med at applicere selvbruneren i ansigtet, på hænderne og på fødderne, ved at påføre det overskydende produkt fra handsken på disse områder. Efter påføring skal huden være helt tør, inden du tager tøj på.

• Smør selvbruneren godt ind i huden ved hjælp af cirkulære bevægelser. Det stimulerer cirkulationen, og huden bliver mere modtagelig over for produktets plejende egenskaber.

• Undgå vand i op til otte timer efter påføring af selvbrunerproduktet for at opnå den fineste gyldenbrune nuance.

Produktet er lagt i varekurven