IdHAIR

id Hair grundades 1987 och är ett uppskattat skandinaviskt varumärke inom frisörbranschen. Företaget
står för hårvårdsprodukter och salongsverktyg av hög kvalitet till rätt pris. Produkterna finns i många olika
utföranden framtagna för olika hårtyper och behov. I sortimentet hittar du allt från schampo och balsam
till stylingprodukter för både tjejer och killar. 

 


IdHAIR

IdHAIR

IdHAIR er et dansk firma, der tilbyder hårpleje og styling af høj kvalitet til alle hårtyper og behov. Med produkter fremstillet i Sverige, og ingredienser af høj kvalitet, har IdHAIR som mål at tilbyde de bedste hårplejeprodukter på markedet til både frisører og almindelige kunder. Alle produkter fra IdHair er godkendt til Grøn Salon, og derved er kunden garanteret, at produkterne ikke indeholder nogen skadelige stoffer. Du finder de svenskfremstillede og Grøn Salon-godkendte produkter under vores kategori Sustainable Beauty.

67 Produkter

IdHAIR - Skandinavisk Hårpleje

IdHAIR er et værdsat og fremgangsrigt skandinavisk varemærke. Det blev grundlagt i 1986 i Danmark af iværksætteren Preben Munch. Virksomheden er vokset hurtigt og tilbyder højkvalitative hårplejeprodukter og salon-stylingredskaber til rigtig gode priser. Produkterne fås i mange forskellige design, og er tilpasset forskellige hårtyper og behov. I sortimentet finder du alt fra shampoo og balsam til stylingprodukter til både piger og drenge.

Efter den fantastiske succes med produktgruppen id-voks, fandtes der potentiale til at vokse. Man startede med at købe en produktionsvirksomhed i Sverige. Her kunne man kombinere IdHAIRs branchekendskab med fabrikkens udviklings- og fremstillingskapacitet.

Ekspansionen fortsatte med opkøb i Finland, Storbritannien og Norge, hvilket resulterede i nye fantastiske succeser over hele verden. I mellemtiden øgede eksporten også, og i dag findes IdHAIR i mere end 30 forskellige lande.

IdHAIR har altid som mål at tilbyde de bedste hårplejeprodukter på markedet, både til frisører og almindelige kunder.

Vi arbejder efter mottoet: Er det ikke det bedste produkt, så lanceres det ikke!

Vi er stolte af at udvikle de bedste produkter til frisørsaloner og privatpersoner. Derfor fremstiller vi kun vores produkter på vores egen fabrik samt fabrikker, der opfylder vores strenge kvalitetskrav.

På NordicFeel finder du hele vores brede sortiment af hårpleje, styling og farvebomber. Vi har shampoo og balsam der passer til lige præcis dit hår: Farvet hår, beskadiget hår, volumen, langt hår, bølget hår - alt til både kvinder og mænd. Produkterne er inddelt i forskellige serier, der dækker forskellige behov. GOLD er velegnet til farvet/normalt hår, SILVER passer til dem der ønsker volumen, og TITANIUM er serien, der reparerer og plejer skadet hår. Har du langt hår, så er BELONGER-serien særligt velegnet til dig, og hvis du er så heldig at have krøller/bølget hår, så vælg produkterne fra CURLY-serien, så dine krøller får nyt liv. BLACK er serien der retter sig 100% til manden. Serien MÉ er en ren stylingserie, der gør det sjovt at style håret igen.

Test også de populære id-vokser, der længe har været et af ​​Skandinaviens bedst sælgende hårvoksprodukter.

Vores COLOURBOMBS er farvebomber, der bruges som en balsam. De er fremstillet på baggrund af den absolut nyeste forskning, og giver dig mulighed for nemt at vedligeholde din hårfarve inden dit næste frisørbesøg. Og er du modig? Ja, så kan vi tilbyde dig de lidt heftigere nuancer som for eksempel Spring Green, Crazy Violet, Ocean Blue m.fl.

 

Produkterne er godkendt til Grøn Salon, hvilket betyder at kunden er garanteret, at der ikke findes skadelige stoffer blandt ingredienserne.

Og vores produkter er naturligvis IKKE testet på vores venner – dyrene!

Produktet er lagt i varekurven