Ida Warg


Ida Warg

Ida Warg

Ida Wargs nye varemærke er en serie, der består af tre selvbruner-produkter og en applikationshandske. Selvbruner-produkterne fås som mousse, spray og lotion. Alle produkterne er 100% veganske og velegnet til alle hudtyper og hudfarver, giver huden en flot farve i løbet af 3 timer, og er desuden genfugtende i 48 timer. Moussen kan bruges både i ansigtet og på kroppen, er nem at bruge og duftfri. Det unikke ved alle produkterne er, at den brune farve skabes ved hjælp af naturligt sukker (DHA).
Resultatet er en strålende glød samt en jævn og flot farve på hele kroppen!

4 Produkter

Ida Warg

Ida Warg er en svensk influencer, youtuber og iværksætter med en brændende interesse for sundhed, kost og motion. Med sine hundredtusinder af følgere på instagram og YouTube inspirerer hun dagligt til en aktiv og sund livsstil. Sammen med sin mand Alexander Pärleros har hun en populær podcast om livsstil og familie, der har et stort antal lyttere hver måned. Ida Wargs karriere begyndte blandt andet, da hun var model i forbindelse med kampagner for Stadium, Reebok og Paulúns. Tidligere i sin ungdom konkurrerede hun på elitniveau i ballet, noget hun mener har gjort hende stærke, udholdende og fået hende til at kæmpe for ting i livet. Ida Warg har desuden også haft en karriere som mediesælger.

Ida Warg driver Sveriges største webshop for vegansk kost med et sortiment bestående af mere end 60 forskellige varemærker. Webshoppens vision er, at den skal være en eksklusiv forhandler af kosttilskud og veganske produkter, og kun sælge det som Ida Warg selv anser for at være godt og sundt. Inspireret af sin veganske livsstil, og i kombination med en interesse for skønhed, har hun udviklet sit eget varemærke Ida Warg, der nu lancerer en selvbruner-serie, som er 100% vegansk og cruelty free. Produkterne er allergivenlige og milde, så de passer til selv den mest følsomme hud. Duften er subtil og mindre fremtrædende end på de fleste andre selvbruner-produkter på markedet. Uanset om du vælger Ida Wargs selvbruner-mousse, -creme eller -spray, får du et fantastisk solkysset look i løbet af nogle få timer, og takket være applikationshandsken, der gør påføringen nem og enkelt, efterlades du med en jævn og fin farve. På hendes blog kan du desuden læse om hemmeligheden bag hendes "gravid-glow" - der er hendes nye selvbruner-produkter.

Produkternes design er stilrent – guldfarvet og med en hvid finish – og dekoreret med Ida Wargs navn.

Vi på NordicFeel er stolte af at kunne tilbyde Ida Wargs nye produkter til de bedste priser.

Produktet er lagt i varekurven