Kategorier
Filter
Hugo Boss dufter

HUGO BOSS

BOSS Bottled – Den samme originalduft som blev lanceret i 1998 med elegante trænoter, der giver et komplekst og multifacetteret indtryk fyldt med kontraster - præcis som manden der bærer duften. Duftstrukturen udvikler sig gradvist, og antager en ny karakter, der inspirerer og bliver hos BOSS-manden hele dagen. Resultatet er en duft, der føles ligeså moderne og relevant i dag, som da den blev lanceret for første gang; et symbol på maskulinitet, der er blevet et naturligt element i mænds hverdag verden over.

Man of Today with Chris Hemsworth!

Hver time, hver dag med BOSS BOTTLED!

94 produkter fra Hugo Boss

Hugo Boss – parfume til ham og hende

Lige siden begyndelsen i 1924 har Hugo Boss vokset og udviklet sig fra at producere arbejdstøj og uniformer, til nu at være et ledende luksusvaremærke i dagens modebranche. Mærket er i dag inddelt i forskellige linjer, hvor kollektioner som Hugo, Boss og Boss Orange er de primære. Idenfor alle tre linjer findes der både tøj, parfume og accessoires. Varemærket har stadig sine rødder i Tyskland med hovedkontoret i Metzingen, men findes repræsenteret i mere end hundrede lande verden over. Produktionen af de forskellige kollektioner sker dels i deres egne fabrikker, men også gennem licensering hos andre. Hvad angår parfumer og dufte, så sker produktionen i samarbejde med Shiseido og Procter & Gamble Prestige.

Parfumer og dufte er i dag en stor og vigtig del af virksomhedens drift, og det er ofte disse produkter, som mange først og fremmest relaterer til, når mærket Hugo Boss nævnes. Efter den første duftlansering i 1985 voksede efterspørgslen på parfumer hurtigt, og Hugo Boss begyndte sin rejse mod den veletablerede position, som de i dag besidder på skønhedsproduktmarkedet. Duftene fra Hugo Boss kan karakteriseres som intensive, men samtidigt tilgængelige og lette. Parfumerne kompletterer Boss-manden og Boss-kvindens stil, og passer til en mængde forskellige målgrupper, præferencer og lejligheder – hvilket er med til at forklare en del af den popularitet, som varemærket har opnået igennem årene. Så hvorfor ikke finde både en aften- og en dagsduft, eller skifte duft afhængigt af sæson?

I årernes løb har mærket, udover at lancerer populære klædekollektioner og parfumer, også haft flere vellykkede reklamesamarbejder med kendte personer. Gwyneth Paltrow, der blot er et af de ansigter, som man regelmæssigt støder på i forbindelse med varemærkets dufte, beskrev Boss-kvinden som en driftig, stærk og ambitiøs person, da parfumen Boss Nuit Pour Femme blev lanceret. Hvad angår herredufte fra Hugo Boss, så har bland andet Jarde Leto og Ryan Renolds været nogle af de kendte ansigter, som synes i den sammenhæng.

Når du køber en parfume eller et andet duftprodukt fra Hugo Boss, så får du meget for pengene. Udover indholdets gode kvalitet er produkterne desuden også altid flot udformet, og tilfører det lille ekstra på badeværelseshylden. Det store udbud af forskellige produkter og en mængde gaveæsker til både mænd og kvinder, betyder at produkterne er ideelle, hvis man er på jagt efter en gave. Gå på opdagelse i vores sortiment her på NordicFeel, og gør dig selv, eller nogen anden du synes om, glad og velduftende med Hugo Boss!