Hawaiian Tropic


Hawaiian Tropic

Hawaiian Tropic er sommer på flaske! I sortimentet finder du alt lige fra klassiske sololier til solcreme - alle produkter er dermatologisk testede, indeholder herlige tropiske ingredienser, og dufter desuden herligt! Solbeskyttelsesprodukterne beskytter mod UVA- og UVB-stråler og Hawaiian Tropics produkter med SPF 15 eller en højere solbeskyttelsesfaktor rekommanderes af den ideelle organisation International Skin Cancer Foundation.

43 Produkter

Hawaiian Tropic

Med sin smukke natur og sine frodige omgivelser er Hawaii et himmelsk sted for alle folk fra rundt omkring i verden, der elsker sol og strande. Her har du mulighed for at nyde milelange strande, et behageligt varmt vejr, og de høje bølger, der er optimale i forhold til surfing – og det er her, at Hawaiian Tropic-sagaen begyndte.

Hawaiian Tropic produkternes velkendte kokosduft er elsket verden over, men det er ikke bare duften, der gør kokosnødden til en værdifuld ingrediens. Allerede i 1960'erne opdagede Hawaiian Tropics grundlægger Ron Rice, at arbejderne, der plukkede kokosnødder på Hawaii, aldrig blev brændt af solen. Deres trick var at smøre huden ind i en blanding af kokosnød, frugt og urter, og derved beskytte sig mod solens stærke stråler. Ron Rice tog vare på kundskaben om kokossens plejende effekt, og begyndte at udvikle de produkter, der den dag i dag er blevet til Hawaiian Tropic, og resten er historie ...

Hawaiian Tropics produkter indeholder, foruden kokosnød, et unikt botanisk ekstrakt fra blandt andet papaja, mango, passionsfrugt, guava og aloe vera, der giver dig velduftende og plejende produkter med en ægte sommerfølelse, som forkæler din solvarme hud! I dag består varemærkets sortiment af alt fra klassiske sololier til solcreme – alle med herlige tropiske dufte og ingredienser, og derudover er alle produkter dermatologisk testede! Solbeskyttelsesprodukterne beskytter mod UVA- og UVB-stråler, og Hawaiian Tropics produkter med SPF 15 eller en højere solbeskyttelsesfaktor anbefales af den ideelle organisation International Skin Cancer Foundation. Deres stempel er et veletableret symbol for sikker og effektiv solbeskyttelse.

Med Hawaiian Tropic kan du nyde at opholde dig i solen en hel dag på stranden, og sortimentet omfatter produkter, der passer til alle hudtyper og behov, lige fra lav solbeskyttelsesfaktor til meget høj. Efter en lang dag på stranden er det desuden vigtigt at genfugte huden grundigt, så den holder sig blød og bevarer sin solbrune farve længere. I sortimentet fra Hawaiian Tropic findes der selvfølgelig flere forskellige after sun-produkter, der fugter og genopretter hudens balance på den bedst mulige måde efter en vidunderlig dag i solen.

Produktet er lagt i varekurven