Kategorier
Filter
Fudge

Fudge

Fudge Professional tilbyder fantastiske produkter til alle, uanset hvor kreativ du ønsker at være, eller hvilken frisure og personlighed du har. Varemærket har et bredt sortiment, hvor det er muligt at finde noget til enhver hårtype, som blandt andet det populære produkt silver shampoo.

85 produkter fra  Fudge

Fudge – udviklet til de professionelle, tilgængelig for alle

Fudge Professional er et verdensberømt varemærke, der producerer fantastiske hårplejeprodukter til professionelle hårstylister og frisører. Dette siger ganske meget om kvaliteten på produkterne. Det bedste er naturligvis, at vi, der ikke er hårstylister, også kan drage nytte af alle Fudge hårplejeprodukter, og skabe vores egen salon derhjemme. Fudge er et australsk firma, der virkelig skiller sig ud blandt alle de forskellige mærker i hårplejebranchen. Anledningen? Fudge Professional gør det muligt for alle mennesker at skabe en salonfrisure hjemme på badeværelset. Uanset om du har krøllet, glat, tyndt eller tykt hår, så tilbyder varemærket fantastiske produkter, som både skaber mere volumen, giver håret et fugtboost, samt produkter der gør det nemmere at style håret på forskellige måder. Der findes virkelig noget for enhver smag. Du har måske problemer med sammenfiltret hår efter badet? Prøv Fudge 1 Shot+, en slags blanding mellem en balsam og en hårmaske. Produktet skal ikke skylles ud, og selv det mest genstridige hår bliver silkeblødt og let at rede igennem.

Til dig med livløst og fladt hår er lidt ekstra volumen måske ønskværdigt? Med Fudge Root Juice behøver du sandsynligvis aldrig mere lede efter et volumengivende produkt. Root juice giver øjeblikkeligt håret mere volumen, når det sprayes i håret ved hårrødderne. Du behøver ikke engang at style eller føntørre dit hår – resultatet er øjeblikkeligt. I vores sortiment af Fudge kan du finde produkter, der virkelig forandrer dit hår, uanset om du blot ønsker at pleje et sammenfiltret, kruset eller tørt hår, eller hvis du i stedet vil skabe struktur i håret.

Fudge henter inspiration fra gaden

Fudges inspirationskilde er en af de ting, der har gjort varemærket fremgangsrigt i hårplejebranchen. I stedet for at hente inspiration fra aktuelle catwalks, eller fra de nyeste modemagasiner, så henter det australske varemærke i stedet sin inspiration fra gaden - fra os almindelige mennesker. Street fashion er egentlig den bedste måde at blive inspireret på. Der findes jo mange heftige, seje, inspirerende og coole karakterer i gadebilledet. Der er ingen tvivl om, at Fudge Professional tilbyder produkter, der skaber urbane, seje og moderne looks. Ud over produkter som voks, mousse, spray og shampoo, der virkelig gør underværker for håret, så dufter de desuden også utroligt godt.

Hos os finder du en bred vifte af rigtig gode og effektive hårplejeprodukter fra Fudge. Uanset om du ønsker skinnende og silkeagtigt hår, en mat og ru frisure med mere struktur, eller hvis du blot ønsker at give dit hår et fugtboost nu og da, så bliver du aldrig skuffet. Vi har samlet nogle af mærkets mest populære produkter. Test selv!