Foreo


Foreo

FOREO

FOREO er et svensk firma, der blev grundlagt i 2013. Virksomheden har fokus på hudplejeløsninger, der skal øget velbefindendet, og har som mål at revolutionere skønhedsbranchen. LUNA™-serien består af rengøringsbørster til ansigtet og er FOREOs mest populære produkter. Produkterne har vundet flere priser både for innovativt design og teknologi – produkter der alle er skræddersyet med henblik på at opfylde samtlige behov indenfor området avanceret hudpleje.

78 Produkter

FOREO er et svensk firma, der blev grundlagt i 2013. Virksomheden har fokus på hudplejeløsninger, der skal øget velbefindendet, og har som mål at revolutionere skønhedsbranchen. Siden begyndelsen har FOREO vundet mere end 65 skønhedspriser, og i dag sælges der et FOREO-produkt hvert 7. sekund et sted i verden.

LUNA™-serien består af rengøringsbørster til ansigtet, og er FOREOs mest populære produkter. Produkterne har vundet flere priser både for innovativt design og teknologi. LUNA™ 2 er et innovativt hudplejeprodukt, fremstillet af ultra-hygiejnisk silikone, der kanaliserer T-Sonic™ pulseringer med forskellig intensitet, så du får en skånsom og effektiv ansigtsrengøring, samt en anti-aging behandling. I år 2016 blev LUNA™-sortimentet udvidet med de opdaterede hudplejeløsninger LUNA™ 2, LUNA™ mini 2, LUNA™ go og LUNA™ play – produkter der alle er skræddersyet med henblik på at opfylde samtlige behov indenfor området avanceret hudpleje.

FOREOs sortiment omfatter desuden serien ISSA™, der består af de elektriske tandbørster ISSA™ Hybrid, ISSA™ mini og ISSA™ mikro, samt IRIS™, et apparat til massage af øjenområdet, der er inspireret af traditionel asiatisk øjnemassage, og som derfor blidt dupper serum og/eller øjencreme ind i den sarte hud omkring øjenområde.

I løbet af de seneste år har fremgangene, i forhold til at udvikle produkter der ændrer forudsætningerne, førte til en hurtig udvikling på verdensplan, og i dag findes FOREO i over 40 lande.

Produktet er lagt i varekurven