Kategorier
Filter
Diesel

Diesel

17 produkter fra  Diesel

Diesel – et banebrydende og rebelsk modemærke fra Italien

Firmaet Diesel blev grundlagt af Renzo Rosso i 1978. Renzo, der blev født i 1955, begyndte at arbejde med moderne og banebrydende jeans allerede i en alder af 15 år. Han brugte din mors symaskine til at skabe det look, som han ikke kunne finde i butikkerne. De fleste af kreationerne bar han selv, men solgte dog også nogle af sine design til folk i sin omgivelse. Da virksomheden Diesel blev grundlagt i 1978, var det mindst ligeså rebelsk, som Renzo selv havde været i sin ungdom, og firmaet havde allerede dengang et tydeligt fokus på jeans – hvilket også var den beklædningsgenstand, som mærket blev kendt for. I dag er mærket opdelt i to linjer til voksne - Diesel og Diesel Black Gold, samt linjen Diesel Kid, der henvender sig til den helt unge målgruppe.

Diesels primære målgruppe er dog de unge voksne, og mærkets kollektioner er i dag populære og eftertragtede verden over. Populariteten afspejles dels i mærkets 300 egne butikker, men også via det faktum, at det sælges i mere end 500 forskellige lande. Gennem årene har mærket også gjort opmærksom på sig selv via markedsføringsstrategier, hvor man blandt andet har anvendt sig af surrealistiske billeder, og Robbie Williams er blot en af de mange kendte, som i dag indgår i mærkets kundekreds. I 1993 blev parfume en del af virksomheden. Diesels første duft var rebelsk og nyskabende, og kunne anvendes af begge køn.

Selv i dag er Diesels dufte innovative og æstetiske – noget der ikke kun afspejles i selve duften, men også i duftens flakon, så den til enhver tid kan stå, som et eget lille kunstværk, på badeværelseshylden. Only the Brave er et eksempel på en af mærkets populære herreparfumer, og som dameparfume kan nævnes Loverdose. Only The Brave, vis flakon er udformet som en knyttet næve, er en duft der kombinerer orientalske noter med islæt af forskellige træsorter og læder.  Duften symboliserer en indre kraft, beslutsomhed og tro. Loverdose, vis flakon er formet som en hjerteslebet liggende lilla diamant, efterlader et sensuelt indtryk med topnoter af mandarin og en smule stjerneanis, efterfulgt af hjertenoter af jasmin og gardenia, samt basenoter af vanilje, lakrids og ambra. Både Only the Brave og Loverdose er begge blevet populære dufte, og siden lanceringen er der blevet skabt flere opdaterede versioner, som for eksempel Only the Brave Tattoo og Loverdose Tattoo. Køb dine favoritparfumer fra Diesel her hos os på NordicFeel, og vælg mellem mange af Diesels herlige dufte.