0 Varekurv

Depend


Depend

Depend

Depend er et svensk firma med to fokusområder - negle og øjne. Depend minineglelak er en hyldet klassiker, der fås i mere end 60 farver og sælges i 54 lande. Kollektionen opdateres flere gange om året for hele tiden at være på forkant og matche sæsonens mode med de mest trendy farver. Depends øjenserie indeholder alt hvad du behøver for at pleje, farve, forme og styrke dine øjenbryn. Vi har et bredt udbud af neglelak, neglepleje, kunstige øjenvipper samt øjenbryns- og øjenvippefarve.

1 Produkter

Depend

Depend Cosmetic var en af ​​pionererne i kosmetikbranchen i Sverige, og var blandt andet de første i Nordeuropa, der fremstillede flydende sæbe og permanentvæske. Virksomheden blev grundlagt i 1952 af Viggo Södergren. I 1989 købte den nuværende administrerende direktør Mårten Johansson selskabet og driver det i dag sammen med Dag Jensen og sin bror Anders Johansson.

Depend har gjort en fantastisk rejse - fra at være en anonym lokalproducent i Sverige, har virksomheden udviklet sig til en verdensaktør og er ledende på markedet for negleplejeprodukter og specialprodukter til farvning af øjenvipper og bryn. Hovedkontoret ligger i Halmstad, hvor firmaets produkter udvikles og produceres.

Depend minineglelak er en hyldet klassiker, der fås i mere end 60 farver og sælges i 54 lande. Kollektionen opdateres flere gange om året for hele tiden at være på forkant og matche sæsonens mode med de mest trendy farver. Den lille størrelse på flasken gør det nemt at have flere favoritter, og derved matche dagens outfit. Ud over neglelak har Depend to negleplejeserier, og et stort sortiment af kunstige negle.

Depends øjenserie indeholder alt hvad du behøver for at pleje, farve og forme dine øjenbryn, og fremhæve din naturlige skønhed. Perfect Eye har vundet mange præmier og modtaget flere priser for sine øjenbrynsprodukter, blandt andet øjenbrynsblyanten Triangular og deres øjenbrynspomade.

Innovation og udvikling er nøgleordene for Depend, der udvikler både eksisterende og nye produkter og displaymateriale, så de hele tiden er sikre på at ligger i spidsen med et trendy og spændende sortiment.

Produktet er lagt i varekurven