Kategorier
Filter
Calvin Klein - moderne unisexduft

Calvin Klein

Calvin Klein er et af verdens største og mest berømte dufthuse, et symbol på den urbane sofistikerede amerikanske kultur og en sand visionær. Varemærket har altid været en moderne provokatør. Den brede duftportefølje har noget at tilbyde alle, og tiltaler derfor både mænd og kvinder med sin moderne følelse.

CK Woman

56 produkter fra  Calvin Klein

Calvin Klein – Parfume til alle lejligheder

Calvin (Richard) Klein blev født ind i en jødisk familie i Bronx i USA i begyndelsen af 40'erne. Han studerede på High School of Art and Design på Manhattan, og senere på New Yorks Fashion Institute of Technology, hvor han i 2003 blev udnævnt til æresdoktor. Inden han grundlagde sit eget varemærke var han både i lære og arbejdede i nogle år som designer for andre mærker. Calvin Klein er, udover at være kendt for at producere populært undertøj og herlige dufte, også blevet anerkendt for sine veludførte reklamekampagner. Blandt de modeller som Calvin Klein anvender sig af, ser vi verdensberømtheder som for eksempel Fredrik Ljungberg og Kate Moss.

Calvin Kleins første parfume blev lanceret i 1978, og fik samme navn som mærket selv. Sidenhen er der blevet skabt en lang række af dufte, herunder en af verdens første unisex dufte CK One, der stadig er utroligt populær, og fås i flere forskellige størrelser her hos NordicFeel. CK One er kendetegnet af en frugtig topnote af ananas og papaja, hjertenoter af bergamotte og jasmin, og afslutningsvis en base af musk. En anden spændende unisex duft i sortimentet er CK be, der har topnoter af enebær, et hjerte af hvid fersken, og en base, der afrunder duften med musk. Generelt kan man karakterisere modehusets dufte som innovative, men med en stærk forankret personlighed, men i duftene findes dog også plads til en friskhed og renhed, der passer til langt de fleste lejligheder.

Udover at have populære dufte, hvor sammen duft kan bruges af begge køn, så har Calvin Klein nu også skabt en række populære parfumer, der enten er til henholdsvis kvinden eller manden. CK In2U beskrives som spontane dufte, der er velegnet til dem lever i nuet. En gul udgave til kvinden og en blå til manden. I kategorien af klassiske dufte i mandlige og kvindelige versioner findes også den krydrede duft med navnet Eternity, som nu også er tilgængelig i opdaterede versioner, som Eternity night, Eternity aqua og Eternity moment.

Hos NordicFeel finder du et stort udvalg af Calvin Klein parfumer i forskellige størrelser. Calvin Kleins dufte ligger i en relativt overkommelig priskategori, hvilket giver dig mulighed for at finde både en dag- og aftenvariant. Er du dog ude efter et mere komplet duftbillede, så er løsningen for dig måske et duftsæt eller en af gaveæskerne, hvor du kombinerer parfume med for eksempel en deodorant eller bodylotion. Varemærkets øje for design er ikke kun begrænset til mode og markedsføring. Alle flakoner har nemlig et velgennemtænkt design med et enkelt udtryk, der gør dem elegante på badeværelseshylden og i toilettaske.