Brilliant Smile


Brilliant Smile

Brilliant Smile

Brilliant Smile er et svensk varemærke, og virksomheden blev grundlagt i Göteborg, Sverige, i 2003. Virksomheden er i dag en af de største aktører på det svenske marked i forhold til tandblegning. Brilliant Smile har opbygget et godt omdømme ved at tilbyde kvalitetsprodukter, der fjerner misfarvning og giver hvide tænder uden at skade tændernes emalje. Virksomhedens vision er altid at tilbyde de bedste produkter inden for whitening, og desuden være længst fremme i forhold til udviklingen.

7 Produkter

Brilliant Smile

Brilliant Smile er et svensk varemærke, og virksomheden blev grundlagt i Göteborg, Sverige, i 2003. Virksomheden er i dag en af de største aktører på ​​det svenske marked i forhold til tandblegning. Brilliant Smile har opbygget et godt omdømme ved at tilbyde kvalitetsprodukter, der fjerner misfarvning og giver hvide tænder uden at skade tændernes emalje. Virksomhedens vision er altid at tilbyde de bedste produkter inden for whitening, og desuden være længst fremme i forhold til udviklingen.

 

De fleste mundplejeprodukter, der i dag markedsføres som lavbudget “whitening”-produkter i butikkerne, har ingen dokumenteret effekt. De få produkter, der har en faktisk virkning, opnår dette gennem en høj slibeeffekt. Det skader tændernes emalje, og bør derfor ikke bruges i en længere periode. Mundplejeserien fra Brilliant Smile opløser overfladisk misfarvning ved hjælp af aktive ingredienser, og har ingen skadelig slibeeffekt. Ingredienserne er velprøvede og findes ofte i sofistikerede mundplejeprodukter. Undersøgelser, der viser effekten af ​​de aktive ingredienser, er vel dokumenterede.

 

I modsætning til mange andre producenter, der har forskellige tandpastaer til forskellige behov (sensitive, whitening, karies kontrol etc.), så har Brilliant Smile samlet alle fordelene i sine produkter:

 

  • Beskytter effektivt mod karies
  • Styrker emaljen og bidrager til god mundpleje
  • Forebygger, pleje og lindre isninger og følsomme tænder
  • Modvirker effektivt plak og tandsten
  • Forebygger tandløsning og tandkødsbetændelse
  • Modvirker dårlig ånde
  • Giver hvidere tænder og modvirker fremkomsten af ​​nye misfarvninger
Produktet er lagt i varekurven