blackUp


black|Up

black|Up

MAKEUP EXPERT | FOR WOMEN OF COLOUR
blackUp er et fransk premium-brand fra Paris, der specifikt fremstiller makeup til mørke og gyldenbrune hudfarver. Makeuppen er designet til at løse mange af de problemer, som folk med en mørkere hudfarve stilles overfor, når det kommer til nuancer, undertoner og finish. Alle produkter fra blackUp er af høj kvalitet, og de er fremstillet med henblik på at opfylde forskellige behov, ved at tilbyde både matte og skinnende produkter, der efterlader huden med den perfekte finish. Varemærket står blandt andet for kvalitet, innovation og elegance, hvilket desuden også afspejles i produkterne.

95 Produkter

blackUp

Sortimentet fra blackUp omfatter en bred vifte af foundations i flere nuancer, der passer til forskellige undertoner. Du kan selv findes ud af, hvilken tone du har ved at se på blodårerne på underarmen. Har blodårerne en mere grøn nuance, så har du som oftest en gul undertone i huden. I et sådant tilfælde bør du lede efter en foundation med en gul base. Har du derimod blodårer, der er mere blålige, så er det en god ide at vælge en foundation med rødt pigment. Det anbefales, at du bruger en primer, inden du applicerer din foundation, da produktet hjælper til med at beskytte og få makeuppen til at holde længere.

Du kan desuden også finde flere forskellige concealers, puddere, øjenskygger, mascaraer og læbestifter i blackUps sortiment. Hvis du leder efter en velpigmenteret læbestift kan blackUp tilbyde dig forskellige varianter, som giver dig enten en mat eller skinnende finish. Selv øjenskyggerne fra mærket fås i matte eller metalliske nuancer, der giver et perfekt og jævnt resultat.

blackUp tilbyder også en hudplejeserie, som består af dagcreme, natcreme, skintonic og serum, og hvis du er en af dem, der har pigmentpletter, så har blackUp skabt et specielt serum samt en natcreme, der hjælper til med at reducere pletterne på huden. Et tip er at bruge en orange eller en rød concealer, hvis du ønsker at dække pigmentpletter for eksempel under øjnene eller omkring munden.
 

Produktet er lagt i varekurven