Acqua Di Parma


Acqua di Parma

Acqua di Parma

Acqua di Parmas historie begyndte i 1916, da den første parfume Colonia blev skabt. Colonia er blevet en klassiker, og efter denne duft er der kommet mange nye skud på stammen. De klassiske gule og blå flakoner vækker minder om italiensk sol og hav. En luksuriøs duftsamling af klassiske og tidløse dufte til både mænd og kvinder.

82 Produkter

Acqua Di Parma

Acqua di Parma har fremstillet parfume siden 1916, da de komponerede deres første parfume Colonia. Parfumehusets nøgleord har siden begyndelsen været Kvalitet, Kreativitet og Luksus. Duftene er lavet af nøje udvalgte ingredienser, hvilket sikrer den bedste kvalitet. Kreativitet skaber nye former og udtryk i forhold til tidløse klassikere. Det eksklusive håndværk og råvarerne er det, der gør alle Acqua di Parma-produkter unikke.

Colonia er blevet en klassiker, og efter denne duft, er der kommet mange nye skud på stammen. De klassiske gule og blå flakoner vækker minder om det skønne Italien. En luksuriøs duftsamling af klassiske og tidløse dufte til både mænd og kvinder.

Acqua di Parma slog igennem internationalt i 50'erne, da filmstjerner fra Hollywood fik kendskab til de luksuriøse italienske dufte, og allerede i 1960'erne var Acqua di Parma gået hen og blevet et værdsat og eksklusivt parfumehus. Colonia blev fremgangen, og siden da er der blevet lanceret en bred vifte af parfume - noget til enhver smag!

Acqua di Parma Herre

Aqua di Parma har et bredt udbud af herreparfumer. Alle parfumerne er Eau de Cologne, heraf navnet Colonia. Duftene kendetegnes af friske citrusnoter og aromatiske islæt.

Prøv en af Acqua di Parmas klassiske herreparfumer: Colonia Club, Colonia Intensa og Colonia Pura. Til alle duftene findes der tilhørende after shave.

Acqua di Parma Dame

Dameduftene kendetegnes af deres friske og blomsteragtige duftnoter. Blomstrende magnolia, pæon og rose kombineres med forfriskende elementer af citrus. Velkomponerede parfumer med en blanding af feminine og friske duftnoter.

Prøv en af Acqua di Parmas udsøgte dameparfumer: Magnolia Nobile, Rosa Nobile, Peonia Nobile. Til alle duftene findes der tilhørende bodylotion.

Acqua di Parma Unisex Parfyme

Acqua di Parma tilbyder en bred vifte af unisexdufte. I serien Blu Mediterraneo findes flere vidunderlige dufte, der er velegnet til alle. Eller hvorfor ikke prøve nogle af de orientalske duftklassikere Colonia Intesa Oud eller Colonia Leather?

Produktet er lagt i varekurven