Hudpleje


Hudpleje

SUSTAINABLE SKINCARE

Hudpleje

Nu har vi gjort det lettere for dig at finde vores økologiske, naturlige, miljømærkede og veganske produkter! Her har vi samlet certificerede skønhedsprodukter, det vil sige produkter der er produceret i henhold til eksempelvis ECOCERT, PETA eller The Vegan Societys specifikke krav. Her kan du desuden også finde varemærker, der garanterer dig et 100% vegansk indhold, samt har høje krav til naturlige eller økologiske ingredienser. Brug filtreringsfunktionen til nemt og enkelt at sortere blandt de egenskaber, som du sætter pris på hos dine skønhedsprodukter!

SUSTAINABLE SKINCARE

746 Produkter

Naturlig hudpleje

Det der kendetegner naturlig hudpleje er, at den ofte indeholder få syntetiske ingredienser, og i nogle tilfælde slet ingen. I dag er der intet regelsæt for, hvad der må kaldes naturligt. Derfor har vi valgt kun at mærke produkter som naturlige, i de tilfælde hvor mindst 70% af ingredienserne er af naturlig oprindelse.
Naturlig hudpleje indebærer, at ingredienserne kommer fra naturlige emner som for eksempel planter, kokos, olivenolie eller avocado. Ingredienserne har en naturlig oprindelse, men er efterfølgende blevet forarbejdet undervejs og kan således indeholde tilsætningsstoffer.
Hos os på NordicFeel finder du et bredt sortiment af naturlig hudpleje.

 

Økologisk hudpleje

Økologisk hudpleje indeholder ingredienser fra afgrøder, hvor det ikke er tilladt at bruge stærke pesticider og kunstgødning. Udover at økologiske produkter skåner din krop mod visse måske uønskede tilsætningsstoffer, så gør du desuden også en indsats for miljøet og vores økosystem, som blandt andet får et renere vand. Økologiske ingredienser er altid af naturlig oprindelse og er blevet dyrket økologisk. Men det er vigtigt at påpege, at certificerede produkter oftest ikke kan indeholde 100% økologiske ingredienser. Det skyldes, at indhold som vand og ler ikke kan klassificeres som økologisk, da det er ingredienser, der ikke kan dyrkes.
Hos os på NordicFeel kan du finde en bred vifte af økologisk hudpleje.

 

Certificeringer inden for naturlig & økologisk hudpleje

På listen nedenfor nævner vi nogle af de certificeringer, der sikrer, at din hudpleje har et højt indhold af naturlige og økologiske ingredienser:
•    NaTrue: Garanterer et højt indhold af naturlige og økologiske ingredienser. NaTrues certificering er opdelt i tre niveauer. Første niveau Natural Cosmetics kræver, at 90% af indholdet består af naturlige ingredienser. Andet niveau Natural Cosmetics with organic sikrer, at mindst 70% af de naturlige ingredienser kommer fra økologisk landbrug og/eller fra kontrollerede afgrøder af vilde planter. Det sidste og højeste niveau Organic Cosmetics er det sværest at opnå, da det kræver, at mindst 95% af indholdet er af naturlig oprindelse og fra certificeret økologisk landbrug og/eller fra kontrollerede afgrøder af vilde planter. 
•    ECOCERT: Garanterer et højt indhold af naturlige og økologiske ingredienser. ECOCERTs certificering er opdelt i to niveauer. Natural Cosmetic har kravet om, at mindst 50% af indholdet skal være af naturlig oprindelse og at 5% af dette skal være økologisk. Organic Cosmetic har krav om, at mindst 95% af indholdet er af naturlig oprindelse, og at mindst 10% af dette er økologisk. 
•    USDA Organic: Er opdelt i tre forskellige niveauer. Made with Organic Ingredients skal indeholde mindst 70% økologiske ingredienser, og de resterende 30% skal bestå af ingredienser godkendt af USDA. Organic 95% har krav om, at mindst 95% af indholdet er økologisk, imens de resterende 5% skal bestå af ingredienser godkendt af USDA. 100% Organic er præcis som det lyder 100% økologisk.
Miljømærket hudpleje
På listen nedenfor nævner vi nogle af de certificeringer, der sikrer, at din hudpleje er et godt miljømæssigt valg.
•    FSC: En uafhængig, international miljøorganisation der arbejder for et ansvarsfuldt brug af verdens skove. Med stort fokus på miljøhensyn, gode arbejdsforhold og social ansvarsbevidsthed.
•    Svanen: Nordisk miljøcertificering som drivs på opfordring af regeringen. Certificeringen Svanen gives til varemærker der sikre mindre energiforbrug, mindre luft- og vandforurening samt mindre brug af kemikalier. 
•    Grøn Salon

 

Vegansk hudpleje

I løbet af de senere år er vegansk hudpleje blevet mere og mere populær. Flere og flere hudplejemærker er uden animalier. Vegansk hudpleje er fremstillet af planter og mineraler, og indeholder desuden også sikre syntetiske tilsætningsstoffer, så hudplejen er mindst ligeså sikker og effektiv som al anden hudpleje.
Hos os på NordicFeel finder du et stort udbud af vegansk hudpleje. 
Hvad er vegansk hudpleje?
Vegansk hudpleje er uden animalske ingredienser og desuden også uden biprodukter fra dyr. Biprodukter kan f.eks. være honning, bivoks eller mælk. Vegansk hudpleje er heller ikke testet på dyr på noget tidspunkt overhovedet. I Danmark følger vi EU-lovgivningen, der forbyder dyreforsøg. Hos os på NordicFeel har vi valgt kun at mærke et produkt som vegansk, så længe varemærket ikke sælger sine produkter i Kina, hvor der er en lov om at teste kosmetiske produkter på dyr. 

 

•    Indeholder ingen animalske ingredienser.
•    Indeholder ingen animalske biprodukter som bivoks, honning eller mælk.
•    Ikke testet på dyr i noget led af fremstillingsprocessen.

 

Vegan-certificeringer

Der findes nogle certificeringer, som du kan holde udkig med, hvis du er interesseret i vegansk og cruelty free hudpleje. På listen nedenfor finder du de certificeringer, der er mest almindelige inden for vegansk hudpleje.
•    PETA – Verdens største dyrerettighedsorganisation. Certificerer kun produkter der er veganske og som ikke er testet på dyr.
•    Leaping Bunny – Sikrer at produkterne ikke er testet på dyr.
•    The Vegan Society – Verdens største vegan-organisation. Certificerer kun produkter der er 100% veganske.

Produktet er lagt i varekurven