Kategorier
Filter

Nuværende kampagner

 • 15% rabat alle Ansigtsprodukter

  15% rabat

  Ansigtsprodukter
  Ferien lakker mod enden for mange af os, og vores bedste tip for at undgå arbejds- eller skoleangst er at starte sæsonen med nye luksuriøse skønhedsrutiner! Du forbereder dig på den bedste måde ved at satse på et produkt, der renser huden i dybden, og fjerner gammel hud ved hjælp af peeling.

  Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog som længst t.o.m. 22-08-2017. Gælder ikke varemærkerne bareMinerals, Face Stockholm, Marc Inbane & Sensai.

 • 20% rabat glominerals

  20% rabat

  Glominerals
  Når en mineralmakeup er som bedst, så plejer den huden, og har desuden et effektivt og holdbart pigment. Produkterne fra Glominerals indeholder naturlige mineraler og antioxidanter, der tilfører fugt og næringsstoffer, samtidigt som de beskytter mod ydre påvirkninger.

  Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog som længst t.o.m. 19-08-2017.

 • 16% rabat på alle deodoranter

  16 rabat

  Alle deodoranter
  Du får hele 16% på alle vores herre- og damedeodoranter. Ikke eller varemærket FACE Stockholm.

  Gælder så længe lager haves, dog som længst t.o.m. 19-08-2017. Ikke duo- og triopak.

 • Decleor GWP Hudplejekit værdi 475 kr.

  Gave fra Decléor

  Hudplejekit værdi 475 kr.
  Lige nu får du et hudplejekit til en værdi af 475 kr. med i købet, når du køber 2 valgfrie produkter fra Decléor Hydra Floral White Petal. Serien er ideel til dem, der ønsker at udjævne hudfarven og korrigere pigmentpletter.

  Tilbuddet gælder ved køb af 2 produkter fra serien Hydra Floral White Petal, så længe produkterne og gaven findes på lager. Er automatisk lægges til vognen.