Bryn- & Øjenvippeserum

Et øjenvippeserum påskynder væksten af øjenvipperne. Vippenæring styrker også dine øjenvipper, hvilket gør dem længere og mere fyldige. Et øjenvippeserum er desuden en god måde at pleje svage og sparsomme øjenvipper på. Har du haft øjenvippeforlængelse og føler, at dine egne vipper er blevet svækket, korte eller sparsomme? Så kan et vippeserum hjælpe dig med at få fyldige, lange og smukke vipper igen.


Bryn- & Øjenvippeserum

Et øjenvippeserum påskynder væksten af øjenvipperne. Vippenæring styrker også dine øjenvipper, hvilket gør dem længere og mere fyldige. Et øjenvippeserum er desuden en god måde at pleje svage og sparsomme øjenvipper på. Har du haft øjenvippeforlængelse og føler, at dine egne vipper er blevet svækket, korte eller sparsomme? Så kan et vippeserum hjælpe dig med at få fyldige, lange og smukke vipper igen.

16 Produkter

Øjenvippeserum som virker

Virker et øjenvippeserum egentlig? JA! Det gør det faktisk. Vippenæringen påskynder væksten af dine øjenvipper, samtidig som det styrker, gør dem længere, tykkere, mørkere og fyldigere. Lange øjenvipper forstærker dit udtryk og giver dig et mere intenst blik. Hos os på NordicFeel kan du vælge imellem en bred vifte af øjenvippesera.

Mister du øjenvipper? Er dine øjenvipper knækket eller falder de af? Har du slidte vipper efter øjenvippeforlængelse? Eller har du korte øjenvipper efter vippeforlængelse? Årsagerne til at øjenvipperne er blevet færre, sparsommere eller svagere kan være mange. Et øjenvippeserum kan være en god idé, hvis du har haft øjenvippeforlængelse og nu ønsker at styrke dine egne vipper.

Det tager cirka 4-8 uger, når øjenvipper skal vokse ud, men med lidt hjælp fra en vippenæring, så kan du fremskynde processen. Vippenæringen stimulerer hårsækkene, hvilket får øjenvipperne til at blive længere og tykkere. Vippeserummet tilfører desuden også næring og fugt, så du får sunde og stærke øjenvipper.

 

Sådan applicerer du et vippeserum

Hvordan bruger man så et øjenvippeserum? Applicering af øjenvippenæring er nemt og enkelt, og det går desuden hurtigt! Følger du trinene nedenfor, så er du godt på vej til snart at få længere, fyldigere og tykkere øjenvipper!

 

Trin 1 – Rens!

• Applicér øjenvippeserummet på et rengjort ansigt og som sidste trin i din hudplejerutine.

• Vær opmærksom på at cremer omkring øjnene kan forhindre vippenæringen i at nå ind til selve vipperoden.

• Mange af de forskellige vippesera skal appliceres om aftenen inden du går i seng.

Trin 2 – Klar til applicering af øjenvippeserum

• Læs altid producentens anvisninger og brug vippeserummet i henhold til vejledningen.

• De fleste øjenvippesera appliceres ved hjælp af en tynd pensel, som du stryger langs den øvre vippekant, tæt ved vippernes rødder.

Trin 3 – Den som venter på noget godt…

• Husk at det tager cirka 4-8 uger, før du kan se et resultat. Så bliv endelig ikke fortvivlet hvis du ikke får lange øjenvipper hen over natten.

• Når du har opnået det ønskede resultat, så anbefales det, at du nedtrapper brugen af vippenæringen til hver anden eller tredje dag, så dine vipper forbliver lang og stærk.

 

Øjenvipper efter vippeforlængelse

Har du korte øjenvipper efter vippeforlængelse? Øjenvipper der er faldet af? Eller er dine vipper ved at vokse ud igen efter en vippeforlængelse? Efter en øjenvippeforlængelse kan vipperne føles sparsomme, korte og svage. Ved hjælp af et øjenvippeserum kan du opbygge og styrke dine egne øjenvipper. Øjenvipper vokser i forskellig takt, og kan derfor godt have brug for lidt hjælp på vejen for at forblive lange og fyldige. Det kan desuden være en god ide at holde en pause med vippeforlængelse engang imellem for lige at styrke dine egne vipper.

 

Tips! Få øjenbrynene til at vokse

Sparsomme øjenbryn? Tynde øjenbryn? Eller har du overplukkede bryn? Hvorfor stopper øjenbrynene med at vokse? Årsagerne til, at dine øjenbryn er blevet færre, sparsommere eller svagere, kan være mange. Et øjenbrynsserum kan være en god ide at bruge, hvis du ønsker fyldigere og perfekt øjenbryn. Et øjenbrynsserum styrker og tilfører næring, så du får tykkere og mere fyldige øjenbryn.

 

Få fyldigere øjenbryn

Hvordan får man fyldigere øjenbryn? Det kan tage tid at få øjenbrynene til at vokse - det sker ikke i løbet af natten. For at få fyldige og tykke bryn kan du bruge øjenbrynsnæring. Øjenbrynsserummet får øjenbrynene til at vokse hurtigere og antallet af hårstrå øges på blot nogle få uger. For at få tykkere bryn er det vigtigt, at du ikke plukker dine øjenbryn. Du behøver ikke at stoppe helt, men for at brynene skal blive tykkere, kræver det at du kun plukker de strå, som du virkelig føler, du er nødt til. Brug et øjenbrynsserum for at få tykkere øjenbryn.

 

Øjenbrynsserum: Resultat

Et øjenbrynsserum styrker og tilfører næring til dine bryn. Det stimulerer også hårsækkene, så håret vokser hurtigere og bliver længere, og du efterlades med mere fyldige øjenbryn. Processen kan tage tid. Det tager normalt 4-8 uger for øjenbrynene at vokse ud, men med lidt hjælp fra et øjenbrynsserum, kan det gå lidt hurtigere. Plej dine øjenbryn! Øjenbrynene indrammer ansigtet, så lad dine bryn bliver tykke og fyldige ved hjælp af et øjenbrynsserum. Hos os på NordicFeel kan du vælge imellem et bredt udvalg af øjenbrynssera.

 

Sådan applicerer du et øjenbrynsserum

Hvordan bruger man så et øjenbrynsserum? Applicering af øjenbrynsserum er nemt og enkelt, og det går desuden hurtigt! Følger du trinene nedenfor, så er du godt på vej til snart at få længere, fyldigere og tykkere øjenbryn!

 

Trin 1 – Rens!

• Applicér øjenbrynsserummet på et rengjort ansigt og som sidste trin i din hudplejerutine.

• Vær opmærksom på at cremer omkring øjnene kan forhindre brynnæringen i at nå ind til rødderne.

• Mange øjenbrynssera skal appliceres om aftenen inden du går i seng.

Trin 2 – Klar til applicering af øjenvippeserum

• Læs altid producentens anvisninger og brug øjenbrynsserummet i henhold til vejledningen.

• De fleste øjenbrynssera appliceres ved hjælp af en tynd pensel, som du stryger på selve brynet og rundt omkring øjenbrynene, der hvor du ønsker, at håret skal vokse ud.

Trin 3 – Den der venter på noget godt…

• Husk at det tager cirka 4-8 uger, før du kan se et resultat. Så bliv endelig ikke fortvivlet hvis du ikke får fyldige bryn hen over natten.

• Når du har opnået det ønskede resultat, så anbefales det, at du nedtrapper brugen af øjenbrynsserummet til hver anden eller tredje dag, så dine bryn forbliver tætte og tykke.

Produktet er lagt i varekurven