bareMinerals

BarePRO Performance Wear Powder Foundation

375 kr.
Se varianter
Fri retur

Højdepunkter

Vegansk
Vegansk
Medium
Medium
mat
mat

Beskrivelse

Artikel: 40582
BAREPRO Performance Wear Powder Foundation er en presset mineralfoundation, der leverer fuld dækning med en mat finish, og sidder i op til 12 timer.*

Denne foundationen er formuleret med 90% naturlige ingredienser såsom vitaminer og mineraler, og giver dig en justerbar dækning, der lader huden ånde. Uanset om du er en erfaren makeupbruger eller nybegynder, opnår du nemt en smuk "glam coverage".

BAREPRO er skabt til at præstere i topklasse, derfor fremmer denne foundationen hudens klarhed, reducerer synligheden af porer og modvirker blank hud. Formlen er silkeblød og har en vægtløs følelse, tilstopper ikke porerne eller forårsager udbrud.

Her får du en skræddersyet dækning der hverken giver et kaget udseende eller følelse, og du kan nemt gå fra en lettere dagmakeup, til en mere dækkende aftenmakeup med et hurtigt touch-up.

Dermatologisk- og allergitestet. Ikke poretilstoppende.

* Baseret på en uafhængig klinisk undersøgelse af 32 kvinder

Shade description
Lys hud med en kold til neutral undertone

For at få den perfekte airbrushed finish påføres BAREPRO Pressed Powder Foundation med Core Coverage Brush, for at skabe den ønskede dækning. Den praktiske udtrækkelige børste er specielt designet til BAREPRO Pressed Powder Foundation, og har tætte syntetiske hår i midten af børsten og lidt løsere rundt om for at give en jævn og naturlig dækning.

For at påføre, tryk børsten meget let mod det pressede BAREPRO pudder og påfør derefter med fejende bevægelser over ansigtet. For at øge dækningen fra medium til fuld, gentag da indtil du har det ønskede resultat.

Opdag mere

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.