Produktbeskrivelse barePRO Performance Wear Liquid Foundation, bareMinerals Foundation

Egenskab Dækkende, Creme, Matterende
Hydtype Normal, Fedtet, Kombineret, Tør
Volume 15 Sandalwood 30 ml

BAREPRO™ Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 er en ny flydende mineral-foundation. Denne foundation har 24-timers holdbarhed, og plejer huden, samtidig med at den virker dækkende. Derudover forbedrer den både hudstrukturen øjeblikkeligt, men også i det lange løb.*

Med sin naturlige fløjlsagtige finish, samt behagelige og cremede konsistens, føles BAREPRO™ Performance Wear Liquid Foundation som en slags ’second-skin’. Den giver dig en fuld dækningsgrad, samtidig som den lader huden ånde.

Mineral Lock™ Long-Wear formelen giver dig 24 timers perfekt dækningsgrad. Teknologien efterligner hudens naturlige lipider, der bliver ét med din hud, og bevirker den lange holdbarhed, så du ser fantastisk ud fra morgen til aften!

Denne foundation er vandfast og indeholder desuden papajaenzymer, der skånsomt eksfolierer og forbedrer hudstrukturen. Bambusekstrakt hjælper med at dække ujævnheder på hudoverfladen (som en slags filtereffekt), imens ikke-kemisk uv-beskyttelse SPF 20 beskytter din hud.

Uden olie, parabener og dufteemner. Tilstopper ikke porerne.

* I et uafhængigt klinisk studie, med 31 deltagende kvinder, oplevede 100% af deltagerne en forbedring af hudstrukturen med 36% efter den første uge.

15 Sandalwood - Medium nuance med en neutral tone

Anvendelse:
Placér et enkelt pumpetryk på håndryggen, og tag lidt af produkt op med en foundation-børste/pensel (f.eks. Luxe Performance Brush). Applicér produktet med korte strygende bevægelser. Gentag indtil du er tilfreds med resultatet og har opnået den dækningsgrad, som du ønsker.

barePRO Performance Wear Liquid Foundation
Produktet er lagt i varekurven