Om NordicFeel.dk

NordicFeel startede allerede i 2006 som en lille fristående virksomhed med få ansatte, og var en af de første onlinebutikker i Sverige indenfor skønhed. Lige siden begyndelsen er vi vokset hurtigt, og har udvidet vores sortiment og tilstedeværelse på det nordiske marked, og vi er i dag en af de ledende skønhedsbutikker i Norden indenfor bland andet hudpleje, hårpleje, parfume og makeup.

 

Vores virksomhedsidé har fra begyndelsen været at kunne tilbyde skønhedsprodukter med høj kvalitet til lave priser, og samtidigt tilbyde markedets bedste service. Ved at indkøbe store partier, være bedst til indkøb, logistik, markedsføring og smarte systemløsninger, så kan vi sælge produkterne til lave priser, og samtidigt tilbyde vores kunder fri fragt.

Vi er i dag aktive i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Under foråret 2015 åbnede vi vores første butik, som i dag findes i Växjö, med et omhyggeligt udvalgt sortiment af vores mest populære produkter. I butikken har vi også frisører, som er specialister i hårpleje, og tilbyder alt fra klip til farve og rådgivning.

Vores sortiment
Da vi startede i 2006 fik vores lager, bestående af et fåtal parfumer, plads i en boghylde hjemme i huset. I dag består sortimentet af mere end 400 varemærker og ca. 18.000 forskellige produkter indenfor skønhed - alt fra klassiske favoritter til nyheder, og alle produkter holder en høj klasse og en følelse af eksklusivitet. Vi har altid sortimentet, der findes på hjemmesiden, på lager, og kan derfor tilbyde en hurtig leveringstid. Vi har et stort og bredt sortiment af parfume, hårpleje, hudpleje og makeup, men har også meget andet, såsom tilbehør, varmestylingredskaber og produkter til dit hjemme-SPA.

På NordicFeel udvælger vi, sammen med vores partnere, vores produkter med stor omhu og grundighed, og forsøger altid at lytte til vores kunders efterspørgsler og ønsker. NordicFeel sammenarbejder med flertallet af Sveriges og Europas ledende distributører af skønhedsprodukter, og vores sortiment er i konstant udvikling. Hvis du har ønskemål eller synspunkter, i forhold til vores sortiment, så er du mere end velkommen til at kontakte os.
Se alle vores varemærker her

Tryghed som kunde
For os er det vigtigt, at du som kunde føler dig tryg, når du handler hos os, og vi lægger stor vægt på, at være forgænger og ambassadør indenfor e-handel. Hos os skal hele processen være enkel og fungere, og vi lytter hellere end gerne på dig som kunde.

Firmaoplysninger:
NordicFeel (Nordic Web Trading AB)
Nordic Web Trading Filial Af Nordic Web Trading AB Sverige
Kalkbrænderiløbskaj 6
2100 København Ø
CVR nr.: 34803153
Etableringsår: 2012

Årets E-handlere inden for kategorien Skønhed & Helse
Hvert år udser Sveriges konsumenter, i sammenarbejde med Pricerunner, hvem der er Årets E-handlere indenfor Skønhed & Helse. Hvert år tilkendegiver ca. 15.000 kunder, hvordan de synes, at vi som firma har været i forhold til andre, og vi kan stolt fremvise, at NordicFeel.se de sidste seks år i træk har vundet denne fine udmærkelse. Tak til alle jer som har stemt!

Miljøansvar
Vi er meget bevidste om vores miljøpåvirkning, og vores ambition er derfor, at vores miljøarbejde skal indgå i vores hverdag. Vi skal følge aktuelle miljølove og regler, og kontinuerligt forbedre vores miljøarbejde ved at økonomisere både råvarer og resurser.
Vores emballage er desuden tilsluttet FTI (f.d REPA-registret), hvilket indebærer, at vi tager vores ansvar i forhold til genbrug af det indpakningsmateriale vi producerer i form af papir, plastik og metal, med henblik på at minimere miljøpåvirkning. Desuden affaldssorterer vi alt i virksomheden - fra kontoret til logistikken.

Læs mere om ægte produkter og hvordan vi arbejder med indkøb

Ægte varer på NordicFeel Julegavetips 2017 Black Friday 2017 Danmark

 

NordicFeel Butik & Salong

 

Produktet er lagt i varekurven