0 Varekurv

Vores sortiment

Find mit produkt

Der findes flere forskellige muligheder på vores hjemmeside at finde frem til lige det produkt du søger. I søgefeltet kan du skrive navnet på produktet, du leder efter. Du kan også anvende dig af hovedmenuen, eller hurtigmenuen på startsiden. Gå også gerne ind og kig på vores aktuelle kampagner, så du ikke går glip af dem, der er aktuelle lige nu!

Produktet jeg søger er udsolgt fra lager

Er produktet du søge udsolgt fra lager? Når vi på NordicFeel har lagt en ny bestilling på produktet, så vil du kunne se en dato på produktsiden for hvornår, vi beregner at have produktet tilbage på lager.

Tipse vores indkøbere!

På NordicFeel.dk arbejder vi hele tiden med at udvikle og forbedre vores store sortiment af skønhedsprodukter. Har du forslag til produkter eller varemærker, som du synes der mangler hos NordicFeel? Er det tilfældet, så vil vi være meget taknemmelige, hvis du tipser vores indkøbere! Send dine forslag til tips@nordicfeel.dk.

Vi har desværre ikke mulighed for at besvare de tips, der indsendes til os, men bruger dem i arbejdet med at udvikle vores sortiment.
Tak for din hjælp!

Læs mere om ægte produkter og hvordan vi arbejder med indkøb

Først og fremmest det vigtigste af alt; Ja, vores produkter er ægte! NordicFeel sælger aldrig en falsk vare, og vi kontrollerer alt vi modtager fra vores leverandører, inden vi sender det ud til vores kunder. Produkterne, vi sælger på NordicFeel fra kendte designvaremærker, kan sidestilles med produkter, som du finder hos andre store butikskæder. Den store forskel er, at vi leverer direkte fra vores lager til dig som kunde, og derved udgår mange omkostninger. På denne måde kan vi tilbyde dig som kunde en lavere pris, end den pris du finder hos mange af vores konkurrenter. Læs mere om ægte produkter og hvordan vi arbejder med indkøb her: Ægte varer hos NordicFeel

Produktet er lagt i varekurven