0 Varekurv

Leveringer

Hvilke fragtalternativer kan jeg vælge imellem?

Gratisfragt - Vi sender din pakke som varebrev med PostNord. Leveringstiden er 2-7 hverdage. Pris 0 kr.

Jeg vil spore min pakke

Vi sender vores pakker med Postnord. Du kan følge din pakket ved at klikke på den store orange knap spor din pakke på vores kundeservicestartside.

Hvornår sendes min pakke fra jeres lager?

Varer som bestilles inden kl. 17.00 på hverdage sendes som sædvanligt samme dag. Hvis du har placeret en ordre om aftenen eller i løbet af weekenden, vil varerne blive pakket og sendt til dig næstkommende hverdag. I de tilfælde hvor en vare skal bestilles hjem fra en leverandør, kan leveringstiden være noget længere, men dette vil da være angivet på siden.

Min pakke har fået en transportskade, hvad gør jeg?

Engang imellem sker det desværre, at en pakke skades under transporten. Hvis din pakke har en skade, der ser ud til at være opstået under transporten, så er det vigtigt, at du starter med at anmelde dette til postudleveringsstedet, hvor du henter din pakke, og herefter skal du anmelde dette til vores kundeservice på info@nordicfeel.dk.

Hvis du allerede opdager skaden på pakken, når du befinder på postudleveringsstedet, så er det bedre, at du ikke tager pakken med hjem, men lader den gå i retur til os. Kontakt da kundeservice, og så hjælper vi dig med en ny forsendelse.

Produktet er lagt i varekurven