0 Varekurv

Kampagner og priser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær sikker på at du også får mulighed for at tage del af vores aktuelle kampagner og tilbud – tilmeld dig vores nyhedsbrev! Nogen gang i ugen modtager du information om tilfældige tilbud, nyheder i sortimentet, og masser af inspiration. Tilmeld dig ved at skrive din e-mailadresse længst nede på siden. Du kan når som helst afslutte din tilmelding ved at følge instruktionerne i nyhedsbrevet.

Aktuelle kampagner lige nu

På NordicFeel.dk har vi altid fine tilbud til dig som kunde! Et tips er at tilmelde sig nyhedsbrevet – så er du sikker på, at du ikke går glip af tilfældige kampagner. Du finder vores udbud under fanen Aktuelle kampagner.

Følg NordicFeel på de sociale medier

Selvfølgelig kan du finde NordicFeel på de sociale medier! Vores kanaler er Facebook og Instagram.

Om vores priser

I første omgang hentes vores priser fra leverandørernes prislister for den rekommanderede udsalgspris. I tilfælde af at leverandøren mangler denne information, så henter vi vores butikspriser fra de større kosmetikkæders ordinære priser, såsom Kicks, Åhlens, Grand Parfumeri. Vores ambition er altid at have opdaterede butikspriser, men da disse priser ændres engang imellem, så kan det ske, at nogle få butikspriser ikke altid er opdaterede. Vi er selvfølgelig meget taknemmelige, hvis du opdager en sådan fejl, og mailer dette til vores kundeservice på tips@nordicfeel.dk.

I priserne indgår der moms på 25%. Ved en bekræftet bestilling kan priserne kun ændres af omstændigheder, som NordicFeel ikke råder over, fx ændret moms. Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl som fx priser og specifikationer m.m.

 

Jeg har en kampagnekode, hvordan gør jeg?

Du taster kampagnekoden ind, når du checker ud ved kassen.
Når din rabatkode er aktiveret, ser du denne meddelelse: Din kupon er aktiveret.
Hvis du ser denne meddelelse: Kampagnekoden er ugyldig, så er din rabatkode ikke aktiveret. Tjek at koden er korrekt indtastet, og at den stadig er gyldig.

Sådan her fungerer bonustrappen!

I bonustrappen i kassen har du som kunde mulighed for at gøre et rigtig godt kup! Når du har handlet for et vist beløb, så sænkes priserne på udvalgte produkter i bonustrappen.

Produktet er lagt i varekurven