Julegavetips 2018


Julegavetips 2018

Julegavetips 2018

Er du i tvivl om, hvad du skal forære væk i julegave? Her har vi samlet de bedste julegavetips til hele familien! Forkæl dine nære og kære med en smule luksus i hverdagen.


Sådan finder du de perfekte gaver

Hvis det føles som om, du har en million julegaver, der skal købes, så er du ikke alene om det. Det kan tage meget tid og energi at løbe rundt i byen for at finde pakker til hele familien. Heldigvis så har vi på NordicFeel noget til alle og mange gode tips!

Lad os hjælpe dig

Ovenfor har vi omhyggelig udvalgt forskellige forslag til gaver til dine nære og kære. Hos NordicFeel værner vi om luksussen i dagligdagen, fordi det er så meget mere end bare et produkt - det er en følelse, der ikke kan erstattes. En smule luksus i hverdagen skænker glæde, og den følelse vil vi gerne være med til at give dig. Forkæl dem du synes om med noget, de måske sjældent under sig selv? Shop alt på én og samme gang, og gør det desuden på ét og samme sted, så dette års julehandel bliver nemmere. Lad juletiden være noget at se frem imod – i stedet for noget der stresser dig.

Skriv en liste

Afsæt tid til at lave en ordentlig liste over, hvad personen kan lide. Det kan være alt fra dufte, mad, interesser og aktiviteter. At få det ned på papir kan lette strømmen af ideer.

Udgå fra behov

Hvad har personen brug for? Er et yndlingsprodukt for eksempel opbrugt, eller mangler der noget i en bestemt produktserie? Fyld op med favoritten! Føles det som om personen har alt, eller selv har mulighed for at købe det hun eller han ønsker sig? Så kan et flot og praktisk opbevaringsprodukt måske hjælpe! Eller måske er tid en mangelvare? I så fald findes der en mængde af produkter, der kan være med til at spare tid.

Internet-stalker

Det kan også være, at der findes en offentlig ønskeseddel et eller andet sted? Ellers er det næsten garanteret, at personen er på de sociale medier, og at du på den måde kan få nys om, at personen har ’liket’ ekstra mange billeder fra et specifikt varemærke eller en bestemt site? Måske kan det være med til at give et hint.

Lad det betyde noget ekstra

Tag udgangspunkt i et minde - noget personen har sagt, eller noget i har oplevet sammen - og start derfra. Og måske kan det eventuelt knyttes til en gaveidé? Imens du funderer, så kan du jo lade dig inspirere af vores produkter og tips til julegaver!

Produktet er lagt i varekurven