St.Tropez

Tan Remover Mousse

Størrelse

121 kr.
Køb
Fri retur
* Dette produkt kan ikke kombineres med rabatkoder

Højdepunkter

Følsom
Følsom

Beskrivelse

Artikel: 78442

Med St.Tropez Tan Remover Mousse kan du rette fejl, fjerne gammel selvbruner og forberede huden i forhold til din næste applicering. Den nemmeste, hurtigste og mest effektive måde at fjerne selvbruner, samtidig med at den er ekstra blid og velegnet til en følsom hud.

 

Denne ekstra bløde mousse fjerner gammel selvbruner og fungerer som primer, for at din nye påføring af selvbruner skal sidde længere. Det luksuriøse skum, der også er velegnet til en følsom hud, fjerner effektivt alle spor af selvbruner på få minutter. Bomuldsekstrakt hjælper med at rense huden, mens probiotika hjælper med at balancere og præparere huden, så du får en perfekt overflade i forhold til din næste applicering af selvbruner.

 

Anvendelse:

Sådan forbereder du huden, når du ønsker en perfekt solbrun nuance uden soleksponering: Applicér en generøs mængde på en tør hud, hvor du tidligere har brugt selvbruner. Massér forsigtigt skummet ind i huden og vent i 5 minutter. Skyl produktet af i badet med varmt vand.

Hvis du oplever hudområder der er en smule genstridige, så anbefales det, at du bruger St.Tropez Tan Build Up Remover Mitt, og polerer den våde hud med bløde cirkulære bevægelser for at fjerne spor af selvbruneren. Herefter vil din hud vil være klar til din næste fejlfrie påføring af selvbruner.

Opdag mere

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.