St.Tropez

Self Tan

Express Bronzing Mousse
205 kr
Køb
Fri retur
* Dette produkt kan ikke kombineres med rabatkoder

Højdepunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikel: 34324
Self Tan Express Mousse er, indtil videre, St.Tropezs mest avancerede og hurtigtvirkende solprodukt. Du kan applicere den, gå i bad, og være klar på mindre end en time. Denne hurtigttørrende og lette moussen er enkel at anvende, og absorberes hurtigt af huden. Du vælger selv, hvilken nuance du ønsker på den solbrændte farve ved at forlænge eller forkorte tide (1-3 timer), som du lader produktet sidde på huden.

Anvendelse:
Trin 1: Rengør og peel huden et døgn inden anvendelse. Sørg for at tilføre fugt til tørre hudområder såsom armbuer, knæ, vrister, fødder og eventuelle lyse hår.

Trin 2: For at opnå bedst muligt resultat, applicer produktet ved hjælp af St.Tropez appliceringsvante i opadrettede cirkelbevægelser. Sørg for at alle hudområder er dækket, og applicer afslutningsvis den overskydende mængde, som findes tilbage i vanten, på hænder og fødder.

Trin 3: Vent med at klæde dig på indtil huden føles tør.

Trin 4: Lad produktet virke i 1, 2 eller 3 timer, afhængigt af ønsket farvenuance. Skyl herefter vejledningsfarven af, ved kun at anvende varmt vand.

Efter badet har din hud en lys nuance. Produktets aktive emner fortsætter med at være virksomme i op til 8 timer, så din solbrændte nuance udvikles og fordybes til den nuance du har valgt, og sidder herefter flot i flere dage.

Virkningstid og resultat:

1 time = Giver en let solbrændt nuance.
2 timer = Giver en gylden solbrun farve.
3 timer = Giver en dyb mørk farve.

Lad ikke produktet sidde længere end 3 timer inden du skyller det af. Nuancen i slutresultatet, ligesom den tid det tager for den solbrændte farve at udvikle sig, kan variere.

Opdag mere

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.