St.Tropez

Self Tan

Bronzing Spray
237 kr
Køb
Fri retur
* Dette produkt kan ikke kombineres med rabatkoder

Højdepunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikel: 34316
St.Tropez Self Tan Bronzing Mist er en letappliceret selvbruner, som hurtigt absorberes af huden, og efterlader den med en naturlig gyldenbrun farve. Ved hjælp af 360° spray-teknologien kan du enkelt applicere produktet på steder der ellers er svære at nå.

Vejledningsfarven ser naturlig ud, tilpasser sig til din egen hudfarve, og efterlader huden men et blødt og smidigt resultat. Det er desuden klinisk bevist at produktet er genfugtende i op til 24 timer, hvilket bevirker at farven fremhæves og bevares over længere tid. St.Tropez Self Tan Bronzing Mist har en frisk og oplyftende duft, og er desuden fri for den klassiske selvbruner duft - også under selve udviklingstiden! Produktet passer til alle hudfarver, og du opnår en solbrændt farve uden at eksponere dig for solens stråler.

Anvendelse:
Trin 1: Rengør og peel huden et døgn inden anvendelse. Sørg for at tilføre fugt til tørre hudområder såsom armbuer, knæ, vrister, fødder og eventuelle lyse hår.

Trin 2: Sørg for at huden er tør, inden du anvender produktet.

Hold sprayen ca. 15 cm fra huden og spray. Ved hjælp af 360-graders sprayteknologien kan du spraye fra hvilken vinkel som helst, til og med når du vender sprayen på hovedet, for at nå partier på ryggen eller læggene.

Trin 3: Vent med at klæde dig på indtil huden føles tør.

Trin 4: Vent 4-8 timer inden du fjerner vejledningsfarven.

Trin 5: Vedligehold farven, og få den til at holde længere ved at genfugte huden hver dag med St.Tropez Tan Enhancing Body Moisturiser, og peel den regelbundet med St.Tropez Tan Enhancing Body Polish. Applicer produktet igen efter behov.

Opdag mere

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.