Cocoa Brown

Deluxe Double-Sided Tanning Mitt

Pink Velvet

Størrelse

69 kr
Køb
Fri retur

Beskrivelse

Artikel: 45227
Dette nye og innovative selvbruner-tilbehør sikrer en plet- og fejlfri applicering hver gang. Den dobbelte fløjlsoverflade gør påføringen nem og enkelt. Denne patenterede lotionresistente barriere beskytter hænder fra at blive farvede ved brug, og den glatte overflade sikrer en pletfri applicering.

Cocoa Browns grundlægger, iværksætter og skønhedsekspert Marissa Carter, har igen lykkedes med dette innovative skønhedsprodukt. Ved brug af Deluxe Double-Sided Pink Velvet Tanning Mitt har kvinder over hele verden mindre at bekymre sig om, når de anvender selvbruner-produkter fra Cocoa Brown. Den sørger for en fejlfri og jævn solbrun farve, og garanterer at dine hænder forbliver pletfrie. Produktet kan anvendes af både nybegyndere og eksperter.
Kan desuden vaske i vaskemaskinen med henblik på langsigtet brug.

Tag handsken på. Påfør en mængde Cocoa Brown Tan på størrelse med en mønt på den fløjlsbløde overflade, og massér produktet ind i en ren og tør hud ved hjælp af lange strøg. Handsken kan bruges sammen med alle Cocoa Brown Tan produkter. Vedligeholdelse: Vask 30°C med et mildt vaskemiddel.

Opdag mere

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.