Babor

Hydro Cellular

Hydro Set

Variant

839 kr
Overvåge
Fri retur

Højdepunkter

Kølende
Kølende
Tør
Tør
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Peptider
Peptider
Fugtfattig
Fugtfattig

Beskrivelse

Artikel: 52983
DOCTOR BABORs højt præsterende formel er resultatet af et samspil mellem banebrydende videnskab og lang erfaring fra forskning - en præcisionsformel "Made in Germany".

HYDRO CELLULAR: Højeffektiv, fugtgivende og særligt fremstillet til en fugtfattig hud med tørhedslinjer.

HYALURON CREAM: Hyaluron Cream har en let tekstur og en multifunktionel effekt: HY-3 peptider stimulerer hudens naturlige produktion af hyaluronsyre, hvilket forbedrer hudens evne til at bibeholde fugt. Tredobbelt stærk hyaluronsyre reducerer transpidermalt vandtab og forbedrer fugtniveauerne i huden. Naturlige biopolymerer virker som et usynligt slør og øger hudens fugtindhold. De frigiver fugt og binder fugten i huden takket være 24-timers reservoir-effekten.

Resultat:
En maksimal genfugtet hud med en sund og frisk glød.

Anvendelse:
Påfør morgen og/eller aften efter rens i ansigtet, på halsen og dekolletage.

HYALURON INFUSION: Hyaluron Infusion er et aktivt koncentrat med tredobbeltvirkende hyaluronsyre og HY-3-peptider, der efterlader en maksimalt genfugtet hud. HY-3-peptider stimulerer hudens naturlige produktion af hyaluronsyre, hvilket forbedrer hudens evne til at bibeholde fugt: Tredobbeltvirkende hyaluronsyre reducerer transpidermalt vandtab og forbedrer fugtniveauerne i huden. Kan bruges dagligt sammen med en genfugtende creme. Har en øjeblikkelig og langvarig fugtgivende effekt.

Resultat:
Maksimal fugtgivende og udfyldende effekt.

Anvendelse:
Påfør efter rens morgen og/eller aften i ansigtet, på halsen og dekolletage. Følg op med en fugtgivende creme.

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.