Mor & Baby

Er der noget finere end en blød og glat babyhud? Hos os finder du nøje udvalgte hår- og hudplejeprodukter til dig og dit barn. I vores sortiment finder du alt fra babyshampoo til zinkcremer og salver til babyer, samt gaver til nybagte forældre. Vi tilbyder desuden også en bred vifte af naturlig og økologisk hudpleje til babyer!


Mor & Baby

Er der noget finere end en blød og glat babyhud? Hos os finder du nøje udvalgte hår- og hudplejeprodukter til dig og dit barn. I vores sortiment finder du alt fra babyshampoo til zinkcremer og salver til babyer, samt gaver til nybagte forældre. Vi tilbyder desuden også en bred vifte af naturlig og økologisk hudpleje til babyer!

31 Produkter

Hudpleje til babyer

Pas godt på din babys følsomme og sarte hud. Her finder du alt, hvad du behøver for at pleje dit barns hud.

Hold den sarte babyhud fugtet. Ved tør og skællende babyhud anbefales det, at du anvender milde salver og fede cremer. Genfugt huden regelmæssigt. Forebyg bleeksem ved at skifte ble ofte. Hudpleje til nyfødte behøver ikke være så kompliceret – det handler egentlig bare om at bruge milde og fugtighedsgivende produkter, der er rekommanderet til babyer.

Vi har salver og cremer, der lindrer og modvirker bleeksem, tørre pletter i ansigtet og tør eksemtilbøjelig hud.

Udbuddet inkluderer omhyggeligt udvalgte produkter inden for babyhudpleje, såsom babyolie, zinkcremer og salver. Her finder du desuden naturlig og økologisk hudpleje til babyer og børn.

Sortimentet omfatter plejende og beskyttende cremer og salver, der forebygger bleeksem, udslæt og tør hud. De plejende produkterne lindrer eksisterende udslæt og modvirker fremkomsten af nye, samtidig som de er fugtgivende og holder den sarte babyhud blød og glat.

Tør hud kan forhindres ved at dryppe et par dråber babyolie i badevandet, og herefter smøre barnet ind i babyolie eller fugtighedscreme. På de mere tørre og skællende hudområder kan man eventuelt bruge en salve.

Mange forældre foretrækker økologisk og naturlig hudpleje til deres børn, og derfor har vi en bred vifte af økologisk hudpleje til din baby - alt du behøver i forhold til babypleje. Weleda tilbyder økologisk babypleje og forskellige kit, og Weledas babyserie er desuden velegnet til både spædbørn og større børn. Barnets hud er mere følsom end voksnes, og har derfor brug for en god og blid hudpleje, der genfugter den følsomme hud.

Vaskeklude og vådservietter kan være gode at have med i bilen, tasken og barnevognen - perfekt at have med når du er på farten!

 

Neglepleje til babyer

Din babys negle er tynde og skarpe, samtidig som de vokser overraskende hurtigt. Derfor kan det være nødvendigt at klippe eller file neglene flere gange om ugen. Det er vigtigt at holde neglene korte, så babyen ikke rive sig selv.

En lille neglesaks, negleklipper og neglefil, der er udformet specielt til babyer, kan være en god idé at være i besiddelse af. Et negleplejesæt til babyer er perfekt at give væk som gave til nybagte forældre. I sortimentet finder du blandt andet babysakse, babyfile og babynegleklippere.

Hårpleje til babyer

Vi har med omhu udvalgt produkter til dig og dit barn. Disse produkter er milde og skånsomme mod både hud og hår. Babyer har brug for en mild shampoo, der ikke svier i øjnene. En babyshampoo er mildere end en almindelig shampoo, og er desuden velegnet til spædbørn, da denne type af shampoo er mere skånsom og mindre irriterende for øjnene.

Har dit barn fået arp i hovedbunden? Bare rolig, det er meget almindeligt og nemt at behandle. Arp hos børn kan se ud som skæl, og der kan danne sig skorper og belægninger i hårbunden. En blødgørende babyolie kan få bugt med problemet. Smør olie på arpen og lad den virke natten over. Dagen efter vasker du hårbunden med en babyshampoo. Brug for eksempel et fugtigt håndklæde til at fjerne eventuelle rester. Estelle & Thild tilbyder økologisk babyolie og naturlig hudpleje til børn.

Sortimentet omfatter desuden babyshampoo og bløde babybørster, og her kan du også finde naturlige og økologiske produkter, der er skånsomme mod din baby. 

Graviditet & Hudpleje

Pas godt på din hud og sørg for at forkæle den ekstra meget under graviditeten! Med herlige og plejende olier til en voksende mave kan du blødgøre din hud, så den holder sig genfugtet og spændstig. Bristninger og kløende hud kan modvirkes ved hjælp af gode og blødgørende produkter.

Under graviditeten er der mange hormoner i kroppen, som desuden også kan påvirke din hud. Vi har en bred vifte af hudpleje til gravide – hos os kan du finde både produkter til brug under graviditeten og efter. Ansigtspleje er også vigtigt under graviditeten, og derfor tilbyder vi mange gode ansigtsprodukter til gravide.

Er du gravid og foretrækker økologisk hudpleje? Intet problem! Her finder du nemlig økologisk hudpleje til gravide. Og du – glem ikke at bruge SPF!

Produktet er lagt i varekurven