Clearblue

Digital Ovulation Test

10Ct

Variant

143 kr.
Udgået
Fri retur
* Dette produkt kan ikke kombineres med rabatkoder

Beskrivelse

Artikel: 44723

Clearblue Digital ægløsningstest er nem at aflæse og en pålidelig indikation af dine to mest frugtbare dage i hver cyklus, så du kan maksimere dine chancer for at blive gravid på en naturlig måde. Det er kun få dage i hver cyklus, at en kvinde kan blive gravid - dagen før ægløsning og på selve ægløsningensdagen. Cyklusser varierer dog, og det gør tidspunktet for ægløsning desuden også, hvilket betyder at halvdelen af ​​alle kvinder måske forsøger at blive gravide på det forkerte tidspunkt i løbet af cyklussen.

 

Disse simple urintests er over 99% pålidelige i forhold til at kunne detektere en forøgelse af ​​et vigtigt fertilitetshormon (luteiniserende hormon) 24-36 timer før ægløsningen. En tydelig smiley-ikon vises på den digitale skærm, når din LH-stigning er detekteret, så du ved, at på denne dag og den efterfølgende dag har du størst chance for at blive gravid. For kvinder, hvis cykler varierer, kan det dog være ekstra svært at, på en pålidelige måde identificere, hvilke dage det er den største chance for at blive gravid. En pakke der indeholder 20 stk. tests giver dig flere muligheder for at detektere dine mest frugtbare dage.

 

- Viser dine 2 mest frugtbare dage, så du kan maksimere dine chancer for at blive gravid naturligt.

- Over 99% pålidelig i forhold til at detekterer LH-stigning.

- Nem at aflæse - Det eneste varemærke, der viser unikke digitale resultater med en "smiley-figur".

- Nem at bruge i forhold til en lille test-sticks - I en britisk undersøgelse vurderede 7 ud af 10 kvinder, at tynde test-sticks ikke var nemme at bruge (111 kvinder der brugte og aflæste forskellige typer af tests).

- Clearblue - dobbelt så pålidelig som kalendermetoder. (Sammenlignet med en enkelt kalendermetode i forhold til sandsynligheden for testning på en dag med LH-stigning).

- 10 Clearblue Digital ægløsningsteststicks medfølger.

 

Anvendelse:

Læs hele brugsanvisningen før brug. Før test-sticken kommer i kontakt med urinen, skal sticken først føres ind i testholderen.

Opdag mere

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.