0 Varekurv

Kerstin Florian Grapefruit Black Pepper Bath and Body Oil

319 kr. 319
LÆG I KURV
Kun 5 tilbage

Produktbeskrivelse Grapefruit Black Pepper Bath and Body Oil, Kerstin Florian Badetilbehør

Nyhetsdatum 22-11-2018
Produkttype Badeolie

En økologisk kropsolie med naturlig detox-effekt. Den indeholder æteriske olier fra grapefrugt, sort peber, mynte, enebær og urteekstrakt fra Manjistha, et ayurvedisk urt, der i århundrede har været kendt for sine rensende egenskaber.

 

FORDELE:

Rensende æteriske olier der virker opfriskende

Udrensende og slankende

Øger blodcirkulationen og lymfedræningen

Rig på antioxidanter

Nærende økologisk solsikkeolie som hurtigt absorberes og genfugter huden

98% økologisk – er certificeret i henhold til det amerikanske landbrugsministeries retningslinjer i forhold til økologicertificering

 

HOVEDINGREDIENSER:

Manjistha ekstrakt (Rubia Cordifolia rodekstrakt), en ayurvedisk urt der er kendt for at balancere kropstypen Pitta (varme, hastighed) og Kapha (kulde, langsomhed). Urten er også kendt for at virke beroligende såvel som for dens rensende egenskaber, såsom at fjerne affaldsstoffer fra blodet, leveren, nyrerne og huden, hvilket hjælper med at give huden en flot glød. Urten indeholder også en række beroligende og lindrende antiinflammatoriske stoffer, der modvirker stress.

 

Grapefrugtskalolie (Citrus Paradisi) har en stimulerende virkning på hjernen takket være dens antidepressive egenskaber. En af grapefrugtsoliens mest anerkendte fordele i forhold til kroppen er dens gavnlige effekt på lymfesystemet. Olien øger lymfeaktiviteten, renser kroppen fra affaldsstoffer og forhindrer forskellige udfordringer som cellulitis, reumatisme, artritis og gigt.

 

Sort peberolie (Piper nigrum). Forskning har vist, at sort peber har mere end 20 positive egenskaber. Smertestillende, antibakterielt, hudbeskyttende, antiinflammatorisk og angstdæmpende. Sort peber hjælper også kroppen med at restituere efter træningsømhed, skader og betændelse i senerne.

 

ANVENDELSE

Påfør produktet på ren hud med fokus på tørre områder eller bland et par dråber i din bodylotion. Ønsker du et afslappende bad, hæld da 1 spiseskefuld olie i et kropstempereret vand og ophold dig i badet i 15-20 min.

Grapefruit Black Pepper Bath and Body Oil
Produktet er lagt i varekurven