Remington

Smooth & Silky

BKT4000 Cordless Bikini Trimmer
217 kr
Køb
Fri retur
* Dette produkt kan ikke kombineres med rabatkoder

Beskrivelse

Artikel: 33116

Remington Smooth & Silky Cordless Bikini trimmer er det perfekte redskab til alle slags bikinitrimninger. Produktet anvendes uden ledning og er kompakt, og derfor tilbyder denne trimmer din en bekvem og enkel trimning og formning af bikinilinjen. Denne mange facetterede trimmer kan desuden anvendes på vådt eller tørt hår, og er derfor perfekt i forhold til den almindelige bikinitrimning, men også i forhold til en ”i-sidste-minut-trimning”.



To kamme medfølger (2mm og 4mm) så du selv kan vælge den perfekte længde. Måden hvorpå du holder trimmeren eller hvilken vej du ønsker at trimme, så trimmer de smarte kamme altid i samme længde, så du opnår et jævnt resultat.

Remington Smooth & Silky Cordless Bikini Trimmer hjælper dig med at blive klar til bikinisæsonen, og efterlader et silkeblødt og perfekt resultat.



Præcisionstrimmer - Trimmer nær huden for at efterlade et jævnt resultat.

Går ned til 0,2mm - perfekt til at forme bikinilinjen.

2 kamme med henblik på to længder - 2mm eller 4mm.

Jævnt resultat uanset hvordan du holder trimmeren.

Wet & Dry - Ideel at bruge i badet.

Enkel at rengøre.

Op til 60 minutter ledningsløs anvendelsestid efter blot én opladning.

Opladningsindikator.

Rengøringsbørste og taske medfølger.



Ud over fortrydelsesret er der mindst to års garanti på samtlige Remington produkter. For at få yderligere et års ekstra garanti på købte produkter, bedes du registrere dig/produktet inden 28 dage efter købet på følgende side:

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.