The Ordinary

Granactive Retinoid 2% Emulsion

Størrelse

109 kr.
Køb
Fri retur

Højdepunkter

Vegansk
Vegansk
Anti-age
Anti-age
Retinol
Retinol

Beskrivelse

Artikel: 54858

En stabil emulsion med næste-generations retinoid-teknik.

Denne formel kombinerer to former af næste-generations retinoid-aktive stoffer:

 

a) En 2%-koncentration af Granactive Retinoid som er et kompleks af opløseligt Hydroxypinacolone Retinoat (HPR). HPR er en avanceret form for retinoid, der er en ester af retinsyre, som har en bedre virkning mod tegn på aldring end retinol, retinylpalmitat og næsten alle andre former for retinoid.

 

b) En stabil form af ren retinol i et beskyttende kapselsystem, der støtter både leveringen og virkningen af Granactive retinoid.

 

De former af retinoid, som anvendes i produktet, er fremstillet med henblik på at reducere irritation, der normalt kan forekomme ved brug af retinoider (herunder retinol), samtidig som der opnås bedre synlige resultater mod tegn på ældning.

 

Anvendelse:

Påfør et par dråber i ansigtet om aftenen som en del af din hudplejerutine. Må ikke anvendes sammen med andre retinoid-behandlinger. Brug solbeskyttelse om dagen.

 

Ingredienser:

Aqua (Water), Glycerin, Ethyl Linoleate, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Isononanoate, Bisabolol, Hydroxypinacolone Retinoate, Retinol, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Dimethyl Isosorbide, Inulin Lauryl Carbamate, Glyceryl Stearate, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Carrageenan, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Cetyl Palmitate, Sucrose Laurate, Polysorbate 20, Behentrimonium Chloride, Potassium Citrate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Opdag mere

Bedømmelser og anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser for dette produkt.